Facebook Pixel ΑΕΚ: Με... μισή ομάδα η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη - Πολλά τα προβλήματα για Καρέρα
| 2020-02-28 19:13:00

Με... μισή ομάδα η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη - Πολλά τα προβλήματα για Καρέρα

Sportdog Team
Με... μισή ομάδα η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη - Πολλά τα προβλήματα για Καρέρα

Ποιοι θα λείψουν από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής.
 

ΑΕΚ: Βουνό τα προβλήματα στην ΑΕΚ, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής, της κανονικής περιόδου, κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Καθώς, ο Μάσιμο Καρέρα, είδε στην σημερινή προπόνηση και τον Έλντερ Λόπες να βγάζει πρόβλημα και συγκεκριμένα μια ενόχληση στην αριστερή γαστροκνημία.

Την ίδια ώρα, που εκτός μάχης παραμένουν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριος Οικονόμου και Κώστας Γαλανόπουλος που και σήμερα ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ να θυμίσουμε πως δεν υπολογίζονται για τη Νέα Σμύρνη λόγω τιμωρίας οι Λιβάγια – Βράνιες.

Με τα τωρινά δεδομένα μάλιστα, όσον αφορά την άμυνα, ο Καρέρα έχει στη διάθεση του για τις θέσεις των στόπερ τους Σβάρνα (που επιστρέφει) και τον Λάτσι ο οποίος θα ξεκινήσει στη Νέα Σμύρνη όπως αποκάλυψε ο προπονητής! Κανονικά γυμνάστηκε και ο Ολιβέιρα αλλά θα προφυλαχθεί.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Έλντερ Λόπες δεν συμμετείχε σε αυτήν λόγω μιας ενόχλησης στην αριστερή γαστροκνημία. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριος Οικονόμου και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags