Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης - Πέδρο Μαρτίνς: Εξελίξεις με Φορτούνη μετά την Άρσεναλ - Τετ α τετ με Μαρτίνς - Τι αποφάσισε ο Πορτογάλος!
| 2020-02-29 00:17:00

Εξελίξεις με Φορτούνη μετά την Άρσεναλ - Τετ α τετ με Μαρτίνς - Τι αποφάσισε ο Πορτογάλος!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Φορτούνη μετά την Άρσεναλ - Τετ α τετ με Μαρτίνς - Τι αποφάσισε ο Πορτογάλος!

Ο κόουτς δεν... ξέχασε το θέμα με τον Έλληνα άσο.

Κώστας Φορτούνης - Πέδρο Μαρτίνς: Μια μέρα μετά την τεράστια πρόκριση επί της Άρσεναλ, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχασε χρόνο και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα πήγε στο Ρέντη μαζί με τους συνεργάτες του.

Εκεί προπονούνταν οι παίκτες που δεν βρίσκονταν στην αποστολή για το ματς στο Λονδίνο και σε αυτό το γκρουπ ήταν φυσικά και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος συναντήθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στο τετ α τετ των δύο φάνηκε πως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και πως δε διαταράχθηκαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το... κόψιμο του Έλληνα άσου από την αποστολή για την Άρσεναλ, λόγω της «μουρμούρας» του που δεν έπαιξε στην Τούμπα.

 

Μάλιστα, ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να επιστρέψει όχι μόνο στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Παναιτωλικό και φυσικά υπολογίζεται για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags