Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη ατάκα Σαμπανάτζοβιτς: "Περίμενα πολλά περισσότερα" - Τι σχολίασε για Καρέρα και Λάτσι!
| 2020-02-29 12:47:00

Απίθανη ατάκα Σαμπανάτζοβιτς: "Περίμενα πολλά περισσότερα" - Τι σχολίασε για Καρέρα και Λάτσι!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Σαμπανάτζοβιτς: "Περίμενα πολλά περισσότερα" - Τι σχολίασε για Καρέρα και Λάτσι!

Όλα όσα δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς σε δηλώσεις που έκανε ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά με την Ένωση αλλά και τον Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 20χρονος χαφ στην κάμερα της Nova

Για την πορεία πρωταθλητισμού της ΑΕΚ στον Β' γύρο: «Πιστεύω ότι στα τελευταία επτά παιχνίδια έχουμε παίξει πολύ καλά κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για την εμπιστοσύνη του Καρέρα στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη του προπονητή μας, ο οποίος δίνει πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό που μας έχει εμπιστευτεί».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ στην πρώτη του χρονιά: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί είναι η πρώτη μου χρονιά. Είμαι ακόμα νέος σε ηλικία. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να καταφέρω να παίξω σε περισσότερους αγώνες».



Για το αν περίμενε κάτι παραπάνω στην πρώτη του χρονιά: «Περίμενα περισσότερα, αλλά μέχρι τώρα έχουν κυλήσει ωραία τα πράγματα και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι».

Για τον Ζίγκα Λάτσι: «Είναι ένας καλός παίκτης. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και είναι ευκολότερο για εμάς. Είναι ένας καλός νεαρός ποδοσφαιριστής».

Για το αν πιστεύει πως ο Λάτσι είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή: «Ναι το πιστεύω. Ελπίζω πως αν πάρει την ευκαιρία να τα πάει καλά».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τα play off και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν περιμένει ανάλογη εικόνα μ' αυτή στον πρώτο γύρο με το 5-0 του πρώτου γύρου: «Ελπίζω να είναι ίδιο παιχνίδι, είναι πολύ ωραίο να κερδίζεις με 5-0. Ελπίζω να συμβεί κάτι ανάλογο και την Κυριακή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags