Facebook Pixel Bundesliga: Δεν ξανάγινε - Οι παίκτες της Μπάγερν σταμάτησαν να παίζουν και έφυγαν από το γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-29 18:41:00

Δεν ξανάγινε - Οι παίκτες της Μπάγερν σταμάτησαν να παίζουν και έφυγαν από το γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν ξανάγινε - Οι παίκτες της Μπάγερν σταμάτησαν να παίζουν και έφυγαν από το γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντέδρασαν για πανό των οπαδών τους. Συγκλονιστικές στιγμές!

Bundesliga: Στιγμές που δεν έχουμε ξαναδεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση Χόφενχαϊμ - Μπάγερν Μονάχου, η οποία ολοκληρώθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην παίζουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας ενός υβριστικού πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί της Μπάγερν, στο οποίο καταφέρονταν με χυδαίο τρόπο κατά της μητέρας του ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, αμέσως έτρεξε προς την εξέδρα των οπαδών της ομάδας του και τους τα... έχωσε για την κίνησή τους, όντας έξαλλος.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αποσύρθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με την αναμέτρηση να διακόπτεται για περίπου δέκα λεπτά. Όταν επέστρεψαν, οι ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν, αντιθέτως άλλαζαν πάσες μεταξύ τους με επιδεικτικό τρόπο, για περισσότερα από δέκα λεπτά, μέχρι την τυπική ολοκλήρωση της αναμέτρησης!

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι και οι παίκτες των δύο συλλόγων χειροκρότησαν όλοι μαζί τον Χοπ, με τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ να είναι συγκινημένος και τη Μπάγερν να στέλνει ηχηρό μήνυμα στους οπαδούς τηςς και όχι μόνο!

Για την ιστορία, η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με 6-0 και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

* Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί τόσο της Μπάγερν όσο και άλλων γερμανικών ομάδων (σ.σ. πρόσφατα τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα οπαδοί της Ντόρτμουντ για υβριστικό πανό κατά του Χοπ) αντιτίθενται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Χόφενχαϊμ. Ο δισεκατομμυριούχος, Ντίτμαρ Χoπ, επένδυσε πολλά χρήματα στην ομάδα, η οποία εξασφάλισε συνεχείς ανόδους μέχρι να φτάσει στη Bundesliga to 2008, κάτι που οι οπαδοί θεωρούν πως πάει κόντρα στη γερμανική ποδοσφαρική κουλτούρα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 της Φράιμπουργκ και η Μάιντς 2-0 της Πάντερμπορν, ενω σημαντική νίκη με 3-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ πήρε η Γκλάντμπαχ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 24ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Άουγκσμπουργκ - Γκλάντμπαχ 1-3

(57’ Λόβεν / 49’ Μπενσεμπαϊνί, 53’, 79’ Στιντλ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 1-0

(15’ Σάντσο)

Χόφενχαϊμ - Μπάγερν Μονάχου 0-6

(2’ Γκνάμπρι, 7’ Κίμιχ, 15’ Ζίρκζι, 33’, 47’ Κοουτίνιο, 62’ Γκορέτσκα)

Μάιντς - Πάντερμπορν 2-0

(29' Κουεζόν, 38' Ονισίβο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags