Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα ανασύνταξης από Πασχαλάκη: "H πετυχημένη συνταγή για τίτλο - Γκολ βάζουμε, το θέμα είναι..."
| 2020-02-29 22:35:00

Μήνυμα ανασύνταξης από Πασχαλάκη: "H πετυχημένη συνταγή για τίτλο - Γκολ βάζουμε, το θέμα είναι..."

Sportdog Team
Μήνυμα ανασύνταξης από Πασχαλάκη: "H πετυχημένη συνταγή για τίτλο - Γκολ βάζουμε, το θέμα είναι..."

Τι είπε για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδωσε σύνθημα ανασύνταξης για τον Δικέφαλο ενόψει των πλέι οφ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στο PAOK TV, ο έμπειρος γκολκίπερ τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να εφαρμόσουν την περσινή πετυχημένη συνταγή και να... πεθάνουν στο γήπεδο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του είναι εξαιρετική στην επίθεση και σκοράρει αρκετά, όμως πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αυτό που θέλουμε είναι να ξεχαστεί άμεσα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Και για εμάς η επόμενη μέρα είναι πρώτα απ'όλα το ματς με την Ξάνθη. Θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι όπου στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Αυτό που θέλουμε επίσης να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα".

- Ποιο είναι το κλειδί ώστε ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να "επιστρέψει;"

"Να πούμε πως απομένουν στο Πρωτάθλημα έντεκα τελικοί και έτσι πρέπει να τους προσεγγίσουμε όπως κάναμε και την περσινή περίοδο. Με αρχή το ματς απέναντι στη Ξάνθη και τα δέκα ματς που ακολουθούν στα πλέι οφ έχουμε να δώσουμε έντεκα τελικούς. 

Η συνταγή είναι γνωστή και πετυχημένη αφού έτσι πήραμε πέρσι το Πρωτάθλημα. Να δούμε δηλαδή κάθε ματς ως τελικό. Πρέπει απέναντι στη Ξάνθη να βάλουμε τις βάσεις ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος".

- Τί έλειψε από τον ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό;

"Το τί έφταιξε είναι εύκολο να το εντοπίσεις από τη στιγμή που μιλάμε για ντέρμπι. Σε ένα ντέρμπι το βασικότερο είναι ότι πρέπει να είσαι έτοιμος για να μπεις στο γήπεδο και να πεθάνεις. Αυτό δεν φάνηκε ότι το είχαμε και για αυτό ήρθε η ήττα. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δηλαδή ο καθένας από εμάς να μπαίνει να ματώνει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα! 

Ηταν ένα καλό μάθημα αυτό που πήραμε, έτσι πρέπει να το δούμε για να μας βοηθήσει για το μέλλον. Επίσης ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Να δει τι λάθη κάνει και ο ίδιος και να δουλέψει πάνω σε αυτό για να βελτιωθεί".

- Πώς προσεγγίζεις τον αγώνα με την Ξάνθη;

"Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει κίνητρο, που έχει αποδείξει ότι κόβει βαθμούς από τους μεγάλους. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και το βασικότερο είναι, όπως και για κάθε ματς, να μην δεχόμαστε γκολ. 

Οταν δεν δέχεσαι γκολ, αποκτάς ψυχολογία. Αλλωστε εμείς είμαστε μια επιθετική ομάδα, γκολ βάζουμε, το θέμα είναι να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags