Facebook Pixel Sportdog.gr | Κράξιμο για Φερέιρα: "Έχει έναν Σαββίδη που του προσφέρει ό,τι θέλει - Δεν ταιριάζει στο περιβάλλον"
| 2020-03-03 19:50:00

Κράξιμο για Φερέιρα: "Έχει έναν Σαββίδη που του προσφέρει ό,τι θέλει - Δεν ταιριάζει στο περιβάλλον"

Sportdog Team
Κράξιμο για Φερέιρα: "Έχει έναν Σαββίδη που του προσφέρει ό,τι θέλει - Δεν ταιριάζει στο περιβάλλον"

Ποιος έκανες αυτές τις δηλώσεις;

ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Ο Μλάντεν Φούρτουλα μιλώντας στo Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» αναφέρθηκε στην αγωνιστική κρίση που έχει εμφανίσει το τελευταίο διάστημα ο Δικέφαλος και εστίασε στις κινήσεις αλλά και τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μας προβληματίζει ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο τα τελευταία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη αλλά τον τελευταίο ενάμιση μήνα περνά μια κρίση η ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες δεν δίνουν αυτά που περιμένουμε από αυτούς. Όλοι σχεδόν είναι κάτω από το 70% της απόδοσης τους».

Πού εντοπίζεται το πρόβλημα: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς είναι και εάν ήξερα θα βοηθούσα να λυθεί. Βλέπουμε ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ που ήταν. Προβληματίζει η εικόνα και είναι κρίμα γιατί τώρα έρχονται τα πλέι οφ και τα παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε αντίδραση και εάν τη δούμε είναι ερωτηματικό».

Τη θέση του Βιεϊρίνια στη θέση του στόπερ: «Όχι μόνο εμένα αλλά και τον καθένα προβληματίζει αυτή η εικόνα. Ο Βιεϊρίνια βοήθησε τον ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα ηλικιακά δεν είναι σε θέση να παίζει παντού. Σε λίγο θα τον δούμε και τερματοφύλακα. Είναι λάθος. Ο Μάτος είναι ένας καλός παίκτης που έχει δώσει πολλά στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης που στα στημένα μπορεί να βάλει γκολ, όπως και οι Βαρέλα και Ίνγκασον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαλε αυτόν σε εκείνη τη θέση».

Τη διαχείριση του Φερέιρα: «Μου βάζετε δύσκολα. Θα έλεγα ότι έχουμε υπερεκτιμήσει τους Πορτογάλους. Μέχρι τώρα δεν έχει δικαιολογήσει τη φήμη του και ίσως να μην του ταιριάζει και το περιβάλλον. Δεν μου αρέσουν και οι δηλώσεις του».

Τη δήλωση του Φερέιρα ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος: «Έχει έναν Σαββίδη που του προσφέρει ό,τι θέλει. Έχει ένα μεγάλο και καλοπληρωμένο ρόστερ. Ένας στρατηγός όταν μιλά για τη μάχη στους στρατιώτες του θα εστιάσει για το που είναι καλύτερη η ομάδα του και που μπορεί να χτυπήσει τον αντίπαλο, όχι στο εάν είναι καλύτεροι οι άλλοι και ότι πάμε να χάσουμε».

Το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν υπάρχει φόβος. 11 εμείς, 11 και αυτοί. Τρεις αλλαγές αυτοί και τρεις εμείς. Ο διαιτητής είναι ξένος και όχι ουδέτερος. Δεν έχουμε αυτά που είχαμε παλιά που ερχόταν Έλληνας διαιτητής που ήθελε να γίνει διεθνής και του λέγανε ότι πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση και να καθίσουν να συζητήσουν για το πως μπορεί ο καθένας να αποδώσει καλύτερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags