Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπάχαλο με τη δήλωση Παράσχου για Ολυμπιακό - Τι απάντησε με ανακοίνωσή της η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-03 20:30:00

Μπάχαλο με τη δήλωση Παράσχου για Ολυμπιακό - Τι απάντησε με ανακοίνωσή της η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπάχαλο με τη δήλωση Παράσχου για Ολυμπιακό - Τι απάντησε με ανακοίνωσή της η Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδηση που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Δικέφαλο, αναφέρθηκε στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας που έχει προκύψει και η Ακριτική ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό.

O τεχνικός της Ξάνθης δήλωσε πως η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ έδωσε απάντηση και ευχήθηκε να σκεφτεί καλύτερα ο Ολυμπιακός και να βοηθήσει να μην τιμωρηθεί η Ξάνθη.

«Πιστεύω ότι είναι μία αποστομωτική απάντηση λίγο-πολύ σε όλα αυτά τα οποία γράφονται. Και ίσως να βάλει και μυαλό λίγο ο Ολυμπιακός και να μας βοηθήσει να μην τιμωρηθούμε» δήλωσε ο κ. Παράσχος.

Η Ακριτική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της πήρε θέση για αυτές τις δηλώσεις και συγκεκριμένα ανέφερε: "Θεωρούμε αναγκαίο σ’ αυτές τις “πονηρές εποχές” να τοποθετηθούμε πάνω στη δήλωση του προπονητή μας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θέλουμε λοιπόν να δηλώσουμε, ότι δεν επιθυμούμε κανενός τη βοήθεια, απ’ όπου κι αν προέρχεται, πόσω μάλλον, της ομάδας που τόσους μήνες, άδικα, έχουμε απέναντί μας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags