Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος! Τον "καθάρισε" ο Μαρτίνς - Ήρθε για βασικός αλλά...
| 2020-03-04 10:19:00

Τέλος! Τον "έφαγε" ο Μαρτίνς - Ήρθε για βασικός αλλά... - "Έγκλημα" Γενάρη - Χωρίς αντικαταστάτη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος! Τον "έφαγε" ο Μαρτίνς - Ήρθε για βασικός αλλά... - "Έγκλημα" Γενάρη - Χωρίς αντικαταστάτη!

Αδιανόητα λεφτά. Δεν έχει δείξει τίποτα. Πώς την πάτησε;

Χθες τα λέγαμε στο sportdog για το... μαθηματικά αδύνατο (ουσιαστικά) πλέον του να μετατραπεί η φερόμενη ρήτρα 4 εκατ. ευρώ που διατηρεί ο Ολυμπιακός για την αγορά του Εμρέ Μορ από τη Θέλτα σε υποχρεωτική.

Θα χρειάζονταν να παίξει ο Τούρκος στο 50% των αγώνων του Ολυμπιακού στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, παρουσιάσαμε πως από όποια πλευρά και αν εξεταστεί (είτε υπολογίζοντας τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είτε αυτά σε όλες τις διοργανώσεις), κάτι τέτοιο ουσιαστικά δεν μπορεί να γίνει.

Αλλά δεν έχει και νόημα να εξετάζεται έτσι, μαθηματικά. Ο Μορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν είχε πείσει τον Μαρτίνς πριν έρθει και επιβεβαιώνει τη… δυναμική που έχει πάρει η καριέρα του με την εικόνα του αυτόν τον μήνα στο Ρέντη. Δεν είναι τυχαίο πως ο Πορτογάλος προπονητής του έδωσε μόνο δύο παιχνίδια, στο Κύπελλο κόντρα στη Λαμία, χωρίς ούτε δευτερόλεπτο στο πρωτάθλημα.

Για να μην το ζαλίζουμε, ο Μορ είναι εκτός πλάνων Μαρτίνς, εκτός πλάνων Ολυμπιακού. Δεν έχει δείξει τίποτα, δεν έχει δικαιολογήσει στο παραμικρό οποιαδήποτε ευκαιρία, δεν την αξίζει με την εικόνα του και προφανώς δεν θα παραμείνει στους "ερυθρόλευκους".

Το θέμα και το ερωτηματικό είναι γιατί αποκτήθηκε ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, την ώρα που ο προπονητής δεν έσκιζε τα διπλώματά του για να τον πάρει, την ώρα που η καριέρα του και όσα τον συνόδευαν "μιλούσαν" από μόνα τους. Παρά ταύτα, αποκτήθηκε και παρουσιάστηκε ως... αντί-Ποντένσε! Αν είναι δυνατόν!

Συμβαίνουν τελικά και στις καλύτερες των οικογενειών, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τo πόσο δύσκολη είναι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και επιπρόσθετα το ότι ο Ολυμπιακός, πρακτικά, πορεύεται από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχοντας χάσει έναν από τους κορυφαίους του ποδοσφαιριστές (Ποντένσε), χωρίς ούτε ποσοτικά και ούτε ποιοτικά να τον έχει αντικαταστήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέλα Μαρινάκη! Υπογράφει με το... τούρμπο - Μεγάλη ανατροπή - Δίνει πάλι πολύ χρήμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags