Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα Κλοπ για κορωνοϊό! Πες τα χρυσόστομε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-04 17:10:00

Ατακάρα Κλοπ για κορωνοϊό! Πες τα χρυσόστομε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατακάρα Κλοπ για κορωνοϊό! Πες τα χρυσόστομε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γερμανός είπε ξανά την αλήθεια ξεγυμνωμένη.

Μετά τον αποκλεισμό (2-0) της Λίβερπουλ από την Τσέλσι στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για τον κοροναϊό. «Γιατί να είναι πιο σημαντική η άποψη ενός διάσημου ανθρώπου; Γιατί να πρέπει να μιλάω για όλα; Ας μιλήσουν αυτοί που γνωρίζουν για να μάθει ο κόσμος...» είπε.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ δέχθηκε ερέθισμα για ν' αναφερθεί σε αυτό που απεχθάνεται και το οποίο το έχει ως τρόπο ζωής όταν αφορά θέματα που απασχολούν και επηρεάζουν την ανθρωπότητα και για τα οποία δεν μπορεί να διανοηθεί εκείνος ότι υπάρχει λόγος που η δική του άποψη θεωρείται πιο σημαντική...

Γκίλμουρ για την ντρίμπλα στον Φαμπίνιο: «Έτσι δεν είναι το ποδόσφαιρο;» (vid)

«Αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι ότι θεωρούμε πως η άποψη ενός διάσημου προπονητή για ένα τέτοιο ζήτημα είναι πολύ πιο σημαντική απ' οποιονδήποτε άλλον. Αν σας ρωτήσω κι εσάς, είστε ακριβώς το ίδιο. Δεν έχει σημασία τι λένε οι διάσημοι άνθρωποι, πρέπει να μιλάμε σωστά και ν' αντιμετωπίζουμε με τον σωστό τρόπο τα πράγματα.

Εγώ δεν γνωρίζω αυτό το θέμα και πρέπει να μιλούν άτομα που γνωρίζουν απόλυτα το ζήτημα. Να πουν στους υπόλοιπους ότι πρέπει να κάνουν αυτό κι αυτό κι αυτό και ότι όλα θα είναι καλά ή όχι. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τους προπονητές ποδοσφαίρου. Γιατί να πρέπει να σχολιάσω εγώ τα πολιτικά ή τον κοροναϊό; Εγώ απλά φοράω ένα καπέλο και είμαι αξύριστος...» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags