Facebook Pixel "Πολύ περήφανος"
| 2011-10-11 23:12:00

"Πολύ περήφανος"

"Πολύ περήφανος"

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Εθνικής, Άγγελος Χαριστέας, εμφανίστηκε πανευτυχής ύστερα από την μεγάλη πρόκριση της Ελλάδας και δήλωσε περήφανος που επέστρεψε και σκόραρε με το εθνόσημο.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι, μετά από αρκετό καιρό που επέστρεψα, ο κ. Σάντος με εμπιστεύθηκε στην αρχική 11άδα. Αυτό αποδεικνύει πολλά πράγματα, το σημαντικότερο ότι η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια που απέφερε καρπούς και είμαστε στο Euro", ήταν τα πρώτα λόγια του Χαριστέα για να προσθέσει:

"Είμαι πολύ περήφανος για μένα γιατί έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτή η προσπάθεια έφερε αποτέλεσμα. Ευχαριστώ το Θεό που βρέθηκα σε αυτή τη θέση, έπαιξα και βοήθησα για τη νίκη

Βέβαια τα υπόλοιπα παιδιά έπαιξαν σε όλα τα παιχνίδια και φτάσαμε ως εδώ εξαιτίας των παιδιών. Εγώ και ο Φάνης βοηθήσαμε στα τελευταία παιχνίδια και ήταν μια απάντηση σε όσα ακούστηκαν για την επιστροφή τη δική μου και του Φάνη. Αποδεικνύεται ότι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Ο Φάνης έβαλε γκολ με την Κροατία, εγώ σήμερα και χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Φάνη, γιατί δεν είναι απλό να γυρνάς μετά από τόσο καιρό στην εθνική και να μπορείς να τη βοηθήσεις άμεσα".

Και κατέληξε: "Το είπα και άλλη φορά ότι η ομάδα έχει πλέον ένα χαρακτήρα. Ο κ. Σάντος έφερε τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, αλλά η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα με πολλές προσωπικότητες. Φάνηκε από το πώς αντιδράσαμε μετά το 1-0, εγώ πίστευα ακράδαντα ότι κάποια στιγμή θα σκοράραμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags