Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόκκινη κάρτα στον Μπάγεβιτς! Μπλόκο Σορεντίνο στον Γκέκα
| 2020-03-05 11:53:00

Κόκκινη κάρτα στον Μπάγεβιτς! Μπλόκο Σορεντίνο στον Γκέκα

Sportdog Team
Κόκκινη κάρτα στον Μπάγεβιτς! Μπλόκο Σορεντίνο στον Γκέκα

3000 πράσινα γκολ γέμισε η κατηγορία.

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα 5 Μαρτίου στο σχετικό αφιέρωμα που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

1978

Η ΑΕΚ είναι επτά βαθμούς μπροστά από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αν και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, τοι αθηναϊκό ντέρμπι στο «Νίκος Γκούμας» έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός πήγε για τη νίκη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, χάρη σε πέναλτι του Τάσου στο 50’ που κέρδισε ο ίδιος από τον Βασίλη Κωνσταντίνου και του Μουσούρη στο 89’ με σουτ, κέρδισε με 2-0. Από το 68’ είχε αποβληθεί με 2ηκίτρινη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

2006

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Σπύρος Λούης», με τη μονομαχία τους να περιορίζεται για τη δεύτερη θέση. Ο αγώνας κρίνεται με μια κεφαλιά του Ιγκόρ Μπίστσαν στο 52’ και ο Παναθηναϊκός επικρατεί με 1-0, αφού ο Σορεντίνο αποκρούει και πέναλτι του Γκέκα. Το γκολ του Κροάτη είναι το 3000ο των «πράσινων» στην ιστορία της Α’ Εθνικής.

2008

Ο Μπάμπης Τεννές αναλαμβάνει την δέκατη διαφορετική ομάδα Α’ Εθνικής στην προπονητική καριέρα του. Ο Λεβαδειακός έχει διακόψει τη συνεργασία του με τον Βούλγαρο Γκεόργκι Βασίλεφ και δίνει τη μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Τεννές κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Βοιωτίας για επτά παιχνίδια και με τέσσερις νίκες βοηθά στην εξασφάλιση της παραμονής. Η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

2011

Ο Άρης και ο Ηρακλής δεν είναι στα καλύτερά τους και ακόμα δε νιώθουν ασφαλείς βαθμολογικά. Το παιχνίδι τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει έντονο ενδιαφέρον. Ο Γιώργος Παράσχος βάζει στο 83’ αλλαγή τον Βίκτορ Ιάκομπ και ο Ρουμάνος στο 87’ πετυχαίνει το γκολ της νίκης. Ο Ηρακλής κάνει την 30η νίκη του επί του Άρη, ισοφαρίζοντας αυτές των «κίτρινων». Είναι η τελευταία συνάντησή τους στην ιστορία της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags