Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αδιανόητη δήλωση Φερέιρα - Αποθέωσε... τελειωμένο - Θα έκανε "έγκλημα"!
| 2020-03-05 13:38:00

Αδιανόητη δήλωση Φερέιρα - Αποθέωσε... τελειωμένο - Θα έκανε "έγκλημα" - "Άφωνοι" στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητη δήλωση Φερέιρα - Αποθέωσε... τελειωμένο - Θα έκανε "έγκλημα" - "Άφωνοι" στην Τούμπα!

Του το χάλασε ο... Βιεϊρίνια. 19 λεπτά είχε παίξει. Πλάκα μας κάνει;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μέχρι και τελευταία στιγμή, στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα ήταν να μην ξεκινήσει με κεντρικό αμυντικό στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που ήταν στο μυαλό του Πορτογάλου ήταν να παίξει ως παρτενέρ του Ίνγκασον είτε ο Βιεϊρίνια (το πιθανότερο) είτε ο Μάτος. Οι ενοχλήσεις όμως που επικαλέστηκε ο αρχηγός του Δικεφάλου -ανεξαρτήτως αν ήταν όντως ικανές να του στερήσουν τη συμμετοχή ή όχι- υποχρέωσαν τον συμπατριώτη του να πάει ορθολογικά και να χρησιμοποιήσει τον Ενέα Μιχάι.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη από την εικόνα του διεθνούς Αλβανού στόπερ. Κυρίως, πρέπει να κριθεί από το γεγονός ότι το χθεσινό ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑOΚ στη φετινή σεζόν. Μόνιμα εκτός πλάνων του Φερέιρα, η μόνη ευκαιρία που είχε πάρει το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών ήταν τα 19(!) λεπτά που αγωνίστηκε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου.

Αυτά και μόνο. Και επαναλαμβάνουμε, δεν προβλέπονταν να αγωνιστεί ούτε χθες και δεν θα αγωνίζονταν ούτε χθες αν ο Βιεϊρίνια δεν δήλωνε τραυματίας την τελευταία στιγμή. Και όμως, ενδεικτικό του τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι οι δηλώσεις του Φερέιρα μετά το τέλος του παιχνιδιού: "Πρωταθλητής της δουλειάς είναι ο Μιχάι", τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ο άνθρωπος που δεν έδινε ούτε καν θέση στον πάγκο σε αδιάφορα παιχνίδια στον Μιχάι, ο άνθρωπος που δεν τον έβαλε 18άδα ούτε καν στην Ξάνθη (για παράδειγμα), όπου ο ΠΑOΚ δεν είχε άλλους κεντρικούς αμυντικούς διαθέσιμους πέραν των δύο που αγωνίστηκαν, έχοντας στον πάγκο του δύο δεξιούς μπακ, ο άνθρωπος που δεν είχε σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ούτε και χuες, αλλά αναγκάστηκε να το κάνει επειδή ακριβώς η βασική του επιλογή (σε... κόντρα ρόλο) δεν μπορούσε να υλοποιηθεί, αποθέωσε έναν ποδοσφαιριστή που δεν πιστεύει και δεν έδωσε σε καμία των περιπτώσεων στη φετινή σεζόν μισή ευκαιρία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags