Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος ο Ολιβέιρα! Έμαθε τα μαντάτα και αναθάρρησε
| 2020-03-06 16:12:00

Τρελαμένος ο Ολιβέιρα! Έμαθε τα μαντάτα και αναθάρρησε

Sportdog Team
Τρελαμένος ο Ολιβέιρα! Έμαθε τα μαντάτα και αναθάρρησε

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Πορτογάλος.

Πριν από μερικές ημέρες ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε αναχωρήσει στην Πορτογαλία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς από τους οποίους ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό.

Επιθυμία του Πορτογάλου άσου είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητες να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με συντηρητικές θεραπείες ώστε να μην χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Γι'αυτό βρέθηκε σε ειδικό ιατρό εμπιστοσύνης του, ο οποίος έχει αναλάβει κορυφαίους συμπατριώτες του, ώστε να κάνει εκεί ένα κύκλο θεραπείας και εν συνεχεία ν΄αποφασίσει ποια λύση θα επιλέξει ν΄ακολουθήσει, δηλαδή αν θα συνεχίσει χειρουργικά.

Στην είδηση της αναβολής της πρεμιέρας των πλέι οφ ο Ολιβέιρα αναθάρρησε. Ο 28χρονος επιθετικός κάνει αγώνα δρόμου και θέλει διακαώς να προλάβει.

Αυτό σημαίνει, ότι θέλει να παίξει στα πλέι οφ, όπου η ΑΕΚ θα δώσει μάχη με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση μετά την τιμωρία του τελευταίου από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League με την αφαίρεση 7 βαθμών για τη γνωστή υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας, η οποία φέρνει την Ένωση σε απόσταση αναπνοής από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ολιβέιρα ενημερώνει καθημερινά για την εξέλιξη της αποθεραπείας του το ιατρικό της ΑΕΚ και συνεχίζει χωρίς σταματημό προκειμένου να πετύχει το σκοπό του και να γλιτώσει την επέμβαση. Τις διαθέσεις του μαρτυρά και η ανάρτησή του στο Instagram, η οποία έλαβε χιλιάδες αντιδράσεις, από τον κόσμο και τους συμπαίκτες του.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags