Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτα πράγματα με Μπουχαλακη - Έκλεισε στόματα ο... αμπαλος - Τινάζει την μπάνκα στον αέρα!
| 2020-03-06 21:10:00

Απίστευτα πράγματα με Μπουχαλάκη - Έκλεισε στόματα ο... άμπαλος - Τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτα πράγματα με Μπουχαλάκη - Έκλεισε στόματα ο... άμπαλος - Τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Ασύλληπτο πόσο. Δικαίωση Μαρτίνς. Τραβούν τα μαλλιά τους στο λιμάνι!

Είναι από τους πλέον «αθόρυβους» του φετινού Ολυμπιακού. Παρότι αναντικατάστατος, δεν «τραβάει» πρωτοσέλιδα, δεν ενισχύει τη σεναριολογία, δεν μοιάζει εμπορικός όσο άλλα πρώτα βιολιά των «ερυθρόλευκων». Και όμως, είναι από τους πλέον «καυτούς» εν όψει του καλοκαιριού!

Το περασμένο, μπήκε για λίγο στην μεταγραφική επικαιρότητα όταν γράφτηκε για ενδιαφέρον της Μπολόνια. Ουσιαστικά, θέμα, δεν υπήρξε. Μια ερώτηση – και αυτή όχι… αρμόδια – έκαναν οι «ροσομπλού», με τον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει πως δεν συζητάει τίποτα λιγότερο από τα 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να έμπαινε σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Αυτόν, είχε ξεχωρίσει – σύμφωνα με δημοσιεύματα – αρχισκάουτ της Μπολόνια, αλλά έμεινε με την… όρεξη, αφού το ποσό που αξίωσαν οι «ερυθρόλευκοι», για το δεδομένο timing της συγκεκριμένης ιστορίας (τέλη Αυγούστου) δεν ήταν σύμφυτο με την αξιολόγηση του ιταλικού συλλόγου, που – επαναλαμβάνουμε – έτσι κι αλλιώς, μια ερώτηση είχε κάνει.

Πλέον όμως, με τον «Μπούχα» να κάνει… παπάδες φέτος, να μην χάνει παιχνίδι, να είναι καταλυτικός τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά στην αγωνιστική  λογική των «ερυθρόλευκων», έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι το όνομα του, με διάφορες ομάδες του εξωτερικού να τον παρακολουθούν πολύ στενά και τουλάχιστον η πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή να είναι ενήμεροι για τον... σουξέ και την πέραση που έχει στη διεθνή αγορά.

Τόσο που θεωρείται δεδομένο πως (σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι) θα φτάσουν προτάσεις με το τέλος της σεζόν για τον Κρητικό μέσο. Προτάσεις, πληθυντικός δηλαδή αριθμός, με τις πληροφορίες να τις φέρνουν σε επίπεδο των απαιτήσεων του Ολυμπιακού, αλλά αυτών που ίσχυαν το περασμένο καλοκαίρι (10  εκατ. ευρώ…). Προφανώς, για το ερχόμενο θα έχουν αυξηθεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση-ματ από Κούγια: "Υποβιβασμός για ΠΑΟΚ και Ξάνθη" - Όλα τούμπα ξανά στο πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags