Facebook Pixel Sportdog.gr | "Θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την τιμωρία ο ΠΑΟΚ - Αυτή θα είναι η απόφαση της έφεσης"
| 2020-03-07 15:46:00

"Θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την τιμωρία ο ΠΑΟΚ - Αυτή θα είναι η απόφαση της έφεσης"

Sportdog Team
"Θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την τιμωρία ο ΠΑΟΚ - Αυτή θα είναι η απόφαση της έφεσης"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

ΠΑΟΚ: Η Πέννυ Κονιτσιώτη μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στο τιμωρία που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο, τονίζοντας πως οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από την απόφαση.

Παράλληλα σχολίασε πως το αποτέλεσμα της έφεσης δεν θα διαφοροποιεί την πρωτόδικη απόφαση για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

«Ουσιαστικά αποδέχεται το πόρισμα της ΕΕΑ αλλά ως προς την τέλεση των γεγονότων», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: «Είναι χρέος του κάθε δικαστή να ελέγχει όλα τα στοιχεία. Εφόσον εξέδωσε απόφαση επί της ουσίας, έχει μπει στην ουσίας της απόφαση. Από την στιγμή που μπήκε στην ουσία της απόφασης έχει ελέγξει όλα τα στοιχεία της δικογραφίας», πρόσθεσε.

«Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την ποινή αυτή. Με τα δεδομένα που έχουμε στην υπόθεση, τα οποία έχουν γίνει γνωστά, εκτιμώ ότι αυτή θα είναι και η απόφαση της έφεσης. Αν ήμουν νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ θα ήμουν ευχαριστημένος για την απόφαση αυτή», ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags