Facebook Pixel Sportdog.gr | Γκέλα... πριν το "Καραϊσκάκης" για τη Γουλβς - Άσχημα... τα νέα για τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-07 19:07:00

Γκέλα... πριν το "Καραϊσκάκης" για τη Γουλβς - Άσχημα... τα νέα για τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γκέλα... πριν το "Καραϊσκάκης" για τη Γουλβς - Άσχημα... τα νέα για τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τα κατάφεραν οι Λύκοι απέναντι στη Μπράιτον.

Πολύτιμους βαθμούε έχασε η Γουλβς απέναντι στη Μπράιτον το κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να αποσπάσει τη ισοπαλία από τους Γλάρους, με 0-0.

Λίγες μέρες πριν έρθουν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό οι Λύκοι είδαν να "χάνουν" ένα σημαντικό παιχνίδι και έρχονται με πεσμένη ψυχολογία στο ματς του Φαλήρου.

Ωστόσο η Γουλβς είδε τον Αντάμα Τραορέ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο, κάτι το οποίο προβληματίζει σοβαρά τους Ερυθρόλευκους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μπράιτον ήταν εκείνη που είχε καλές ευκαιρίες στο 29’ και στο 33' με τον Χιμένες ενώ στο 35’ η Γουλβς έκανε εξαιρετική αντεπίθεση με γρήγορες μπαλιές και τελικό αποδέκτη τον Νέβες που σούταρε ψηλά.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με την Μπράιτον να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 66’ με τον Μαρτς που βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά αστόχησε. Η Γουλβς προσπαθούσε να πιέσει, όμως δεν μπορούσε να κάνει φάσεις, με τον Νούνο Εσπίριτο να περνάει στο ματς τον Τραορέ στο 64’ αντί του Νέβες. Και το σχήμα να γίνεται 3-4-3 με τον Ζότα στο αριστερό άκρο και τον θηριώδη Αντάμα στο δεξί.

Η Μπράιτον είχε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Μπισουμά να σουτάρει λίγο άουτ στο 73’ και αμέσως μετά ο Ντανιέλ Ποντένσε πήρε τη θέση του Ντιόγκο Ζότα για να μπορέσει να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 76’ ο Αντάμα Τραορέ έκανε έξοχη προσπάθεια από πλάγια και γύρισε στον Ποντένσε που κόπηκε, με τον Χιμένες να σουτάρει αλλά τον γκολκίπερ της Μπράιτον σε καλή θέση να μπλοκάρει. Ο Ντεντόκερ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 90’ για να δώσει τη λύση αλλά αστόχησε μετά από τη συνεργασία Ποντένσε και Χιμένες.

Η σύνθεση της Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο – Μπολί, Κόντι, Σάις – Ντόχερτι, Ντεντόκερ, Νέβες (64’ Τραορέ), Μουτίνιο, Βινάγκρε – Ζότα (74’ Ποντένσε), Χιμένες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags