Facebook Pixel Βαγγέλης Παυλίδης - Εθνική Ελλάδας: Απίστευτος Παυλίδης, τον "έκλεψε" ο Ραϊόλα - Παίρνει μεταγραφή-βόμβα, πάνω από 10.000.00!
| 2020-03-07 19:30:00

Απίστευτος Παυλίδης, τον "έκλεψε" ο Ραϊόλα - Παίρνει μεταγραφή-βόμβα, πάνω από 10.000.00!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Παυλίδης, τον "έκλεψε" ο Ραϊόλα - Παίρνει μεταγραφή-βόμβα, πάνω από 10.000.00!

Έγινε... πόλεμος. Τρελή εκτόξευση. Στην Ελλάδα τους χάλαγε;

Βαγγέλης Παυλίδης - Εθνική Ελλάδας: Είναι από τους πλέον «καυτούς» επιθετικούς στην Ολλανδία την τελευταία διετία, συμβάλλοντας καταλυτικά στην αλλαγή επιπέδου σε αυτό το διάστημα για τη «μικρούλα» Βίλεμ, όπου και αγωνίζεται. Στη φετινή σεζόν έχει πετύχει 11 γκολ, όντας στο κυνήγι για την ανάδειξη του κορυφαίου σκόρερ της Ερεντιβίζιε (ο πρώτος έχει πετύχει 15) – και αυτό παρότι στο 2020 έχει πετύχει μόλις δύο γκολ, περνώντας μια περίοδο ντεφορμαρίσματος - με το… πακέτο του να συμπληρώνεται ιδανικά από την ηλικία του, αφού «περπατάει» μόλις στα 22 του χρόνια.

Επιδόσεις που τον έφεραν βασικό στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στο τέλος φθινοπώρου και θεωρείται πως θα του εξασφαλίσουν μια πολύ σημαντική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι με την τιμή του να εκτιμάται πως πλέον προσεγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Εύλογα λοιπόν, ο Βαγγέλης Παυλίδης, αποτελεί διαλεχτό «λάφυρο» στον αέναο μανατζερικό «πόλεμο». 

Διπλαρώθηκε από αρκετούς το τελευταίο διάστημα, με τη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο δίμηνο να επιβεβαιώνεται, αφού άλλαξε εκπρόσωπο, αφήνοντας την Sports Genius Agency, των Δημήτρη Παπαγεωργίου και Ράιαν Καπαγιαννίδη (ατζέντηδων με έντονη παρουσία τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων και στην ανάληψη της Εθνικής από τον Τζον φαν’τ Σχιπ). 

Η ταυτότητα του νέου του εκπρόσωπου δεν είχε διαρρεύσει, ωστόσο τίποτα δεν μένει κρυφό στις μέρες μας. Ειδικά όταν πλέον ο Ελληνας επιθετικός εκπροσωπείται πλέον από τον περίφημο Μίνο Ραϊόλα. Ο Ιταλο-ολλανδός ατζέντης με το εκλεκτό πελατολόγιο και τις μπίζνες εκατοντάδων εκατομμυρίων είναι αυτός που εδώ και δύο περίπου μήνες έχει αναλάβει τις τύχες του 22χρονου φουνταριστού, με τον Παυλίδη να γίνεται ο δεύτερος Ελληνας που διαχειρίζεται (μετά τον Παντελή Χατζηδιάκο). 

Κίνηση που ακόμη περισσότερο ενισχύει την πιθανότητα – φλερτάροντας πλέον με τα όρια της βεβαιότητας – πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Παυλίδης θα αφήσει το Τίλμπουργκ κάνοντας μεταγραφή σε μεγαλύτερο επίπεδο από τη Βίλεμ (αυτό είναι σίγουρο) και ίσως και από το ολλανδικό πρωτάθλημα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "βόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Χουνέρι" Αλαφούζου σε Μαρινάκη - Νέα... συμμαχία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags