Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ιστορικό σπριντ του Μουρίνιο μέσα στο Ολντ Τράφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-09 17:20:00

Το ιστορικό σπριντ του Μουρίνιο μέσα στο Ολντ Τράφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το ιστορικό σπριντ του Μουρίνιο μέσα στο Ολντ Τράφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι έκανε όνομα.

Καθυστερήσεις αναμέτρησης νοκ-άουτ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Γκολ που έστειλε την Πόρτο στα προημιτελικά. Ο Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο του, ξαφνικά στην πλάγια γραμμή κι ένα σπριντ που έμεινε στην ιστορία... Όλα αυτά, πριν από ακριβώς 16 χρόνια!

Ο Πορτογάλος τεχνικός τότε έφτιαχνε ακόμα τ' όνομά του οδηγώντας την Πόρτο σε ευρωπαϊκές επιτυχίες, για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ρομάν Αμπράμοβιτς και το καλοκαίρι του 2004 τον πάρει στο Λονδίνο για να του αναθέσει τα ηνία της Τσέλσι.Την 9η Μαρτίου του 2004, οι «δράκοι» είχαν βρεθεί στο

«Ολντ Τράφορντ» για τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο σε μια απόφαση – έκπληξη από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και βασικό τον Ερίκ Τζεμπά – Τζεμπά, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν προηγηθεί με την κεφαλιά του Σκόουλς στο 31ο λεπτό και όλοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι η ομάδα του Μάντσεστερ θα περνούσε για 8η διαδοχική φορά στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στις καθυστερήσεις, ο Κοστίνια από τη γκάφα του Χάουαρντ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της αγγλικής ομάδας και ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε το σπριντ που έχει μείνει στην ιστορία! Η Πόρτο έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό με τη Μονακό στο Γκελσενκίρχεν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags