Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα έσκασε ο Μελισσανίδης! Τρέχουν παράλληλα δύο πρότζεκτ
| 2020-03-09 21:40:00

Τα έσκασε ο Μελισσανίδης! Τρέχουν παράλληλα δύο πρότζεκτ

Sportdog Team
Τα έσκασε ο Μελισσανίδης! Τρέχουν παράλληλα δύο πρότζεκτ

Καυτό ρεπορτάζ.

Ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα στην Αγιά Σοφιά. Σύμφωνα με το aek365, πρόκειται για ένα έργο υπερ-απαραίτητο, ώστε να τρέξουν με χίλια και ταυτόχρονα το επόμενο διάστημα οι εργασίες μπροστά στην παλιά Σκεπαστή, που αφορούν το κτίριο με τα μουσεία και την Υπογειοποίηση.

Ο λόγος για τα έργα αντιστήριξης, τα οποία όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα με απόφαση Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε αναλάβει να πληρώσει και να εκτελέσει η ΑΕΚ (αν και «αγγίζουν» την Υπογειοποίηση που είναι δημόσιο έργο της Περιφέρειας) ώστε να μην χαθεί χρόνος σε αυτό το κρίσιμο κομμάτι και σημείο του εργοταξίου. Και μιλάμε για κρίσιμο κομμάτι, διότι πλέον, με αυτά τα έργα αντιστήριξης που κατασκευάζονται, θα μπορούν το επόμενο διάστημα να γίνονται ταυτόχρονες εργασίες τόσο από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ που έχει αναλάβει την Υπογειοποίηση, όσο και από τους αρμόδιους του κτιρίου που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα δύο μουσεία, του προσφυγικού ελληνισμού και της ΑΕΚ.

Μάλιστα, παράλληλα με τα έργα αντιστήριξης, βρισκόμαστε σε φάση χωματουργικών εργασιών και διαμόρφωσης του χώρου μπροστά από την παλιά Σκεπαστή και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν τα θεμέλια του κτιρίου που θα κολλήσει στην «πλάτη» του γηπέδου και θα… συνορεύει με την Υπογειοποίηση. Η οποία, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει, έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από Περιφέρεια & Δήμους (Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και Νέας Ιωνίας) από το Υπουργείο για τους φωτεινούς σηματοδότες και αναμένεται το τελικό ΟΚ τις επόμενες ημέρες για να έχουμε και την ουσιαστική έναρξη των εργασιών μετά την πλήρη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags