Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γουλβς: Οριστικά χωρίς κόσμο - Μεγάλη ζημιά για τους Πειραιώτες, πόσα χάνουν!
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-09 21:36:00

Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-Γουλβς - Μεγάλη ζημιά για τους Πειραιώτες, πόσα χάνουν!

Sportdog Team
Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-Γουλβς - Μεγάλη ζημιά για τους Πειραιώτες, πόσα χάνουν!

Ο κορωνοϊός τους... χάλασε τα σχέδια.

Οριστική είναι η απόφαση για την αναμέτρηση Ολυμπιακός- Γουλβς (12/3, 22:00), η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στις εξέδρες δεν θα παρευρεθούν φίλαθλοι στο πλαίσιο της απόφασης του Υπουργείου Υγείας να γίνουν χωρίς κόσμο όλα τα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα δύο εβδομάδες εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η απόφαση οριστικοποιήθηκε τα βράδυ της Δευτέρας μετά από διαβουλεύσεις με την UEFA, με τη Γουλβς εν συνεχεία να ενημερώνεται επισήμως για την εξέλιξή αυτή.

Ο Ολυμπιακός είχε εκδώσει εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι και η απόφαση διεξαγωγής κεκλεισμένων των θυρών κάνει ζημιά στα ταμεία του, αφού οι Πειραιώτες υπολόγιζαν σε έσοδα μεγαλύτερα των 5.000.000 ευρώ από την αναμέτρηση.

Παράλληλα, περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι της Γουλβς που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τα παιχνίδια αναγκάζονται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags