Facebook Pixel Champions League - Europa League: Ποια ευρωπαϊκά ματς θα γίνουν σε άδειες εξέδρες
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-09 23:34:00

Χωρίς κόσμο και το Παρί-Ντόρτμουντ - Ποια ευρωπαϊκά ματς θα γίνουν σε άδειες εξέδρες

Sportdog Team
Χωρίς κόσμο και το Παρί-Ντόρτμουντ - Ποια ευρωπαϊκά ματς θα γίνουν σε άδειες εξέδρες

Στον... αέρα και το Μπαρτσελόνα - Νάπολι.

Ο κορωνοϊός χτύπησε για τα καλά και τις ευρωπαϊκες διοργανώσεις, αφού ουκ ολίγα ματς του Champions League και του Europa League θα γίνουν χωρίς κόσμο ως μέτρο πρόληψης για την εξάπλωση του ιού.

Τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της εβδομάδας στο Champions League θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους, με την τελευταία χρονικά απόφαση να αφορά αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ, που θα γίνει μπροστά σε άδειες εξέδρες την Τετάρτη (11/3).

Το ματς στο Παρίσι έρχεται να προστεθεί στο Βαλένθια - Αταλάντα, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων την Τρίτη (10/3). Αντίστοιχα, στον... αέρα είναι το παιχνίδι Γιουβέντους - Λιόν (17/3) μετά την απόφαση για αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στην Ιταλία, ενώ αναμένεται η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με το Μπαρτσελόνα - Νάπολι (18/3).

Κανονικά θα γίνουν τα ματς Λειψία - Τότεναμ (10/3) και Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης (11/3), ενώ δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωσε για τα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης (17/3) και Μπάγερν - Τσέλσι (18/3).

Αναφορικά με το Europa League, οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του Ολυμπιακός - Γουλβς (13/2, 22:00) χωρίς κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για τις αναμετρήσεις Χετάφε - Ίντερ και Σεβίλλη - Ρόμα, ενώ αναβλήθηκε το ματς Βασιλεία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags