Facebook Pixel Απίθανο σενάριο από Νότιγχαμ - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης - Σκάει "βόμβα"
| 2020-03-10 15:42:00

Απίθανο σενάριο από Νότιγχαμ - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης - Σκάει "ρουκέτα" στον Ολυμπιακό;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο σενάριο από Νότιγχαμ - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης - Σκάει "ρουκέτα" στον Ολυμπιακό;

Το έγραψαν ξανά στην Αγγλία. Είναι πολλά τα λεφτά. Δεν... ψήνεται!

Δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο που ο Ζοάο Καρβάλιο να μη συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Τα αποτελέσματα βέβαια, γνωστά. Κάτοικος Νότιγχαμ παραμένει ο Πορτογάλος μέσος.

Το "πρόβλημα" πλέον όμως έχει ξεπεράσει τις μεταγραφικές περιόδους και ο Καρβάλιο ανακύπτει στην επικαιρότητα και βγαίνει στο προσκήνιο, με την ίδια φυσικά κατεύθυνση, ακόμη και... Μάρτιο!

Τελευταίοι που "έπαιξαν" το θέμα, και πάλι, οι Άγγλοι, με τη φημολογία να θέλει τον Καρβάλιο να παραμένει σταθερά στο στόχαστρο των "ερυθρόλευκων" και να αναζωπυρώνεται εν όψει καλοκαιριού η πιθανότητα δανεισμού του στον Ολυμπιακό, ειδικά μάλιστα αν η Φόρεστ δεν καταφέρει να προβιβαστεί στην Πρέμιερσιπ.

Πολύ πρώιμο βασικά και πολύ... εύκολο. Εξηγούμαστε. Τον Καρβάλιο προφανώς και τον ξέρουν οι πάντες στους "ερυθρόλευκους". Και προφανώς, λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων (Ολυμπιακός - Φόρεστ) δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να προχωρήσει ένας δανεισμός του στον Ολυμπιακό. Ποτέ όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήθελαν κάτι τέτοιο. Και ο λόγος, πολύ απλά, είναι πως ο Καρβάλιο δεν είναι μια... τυχαία περίπτωση. Είναι το ακριβότερο απόκτημα στην ιστορία της Φόρεστ.

Και σίγουρα, ένας δανεισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα -έστω και για τη "βιτρίνα" του Ολυμπιακού- δεν θα συνέβαλλε στη διατήρηση της χρηματιστηριακής του αξίας, ειδικά αναλογιζόμενοι και την κοινή ιδιοκτησιακή σχέση των δύο ομάδων. Θα φαίνονταν ως... χάρη (στην καλύτερη), ως εξυπηρέτηση και αυτό δεν θα "χτύπαγε" καλά.

Προσθέστε ότι και αγωνιστικά δεν υπήρχε ανάγκη για έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Καρβάλιο, έναν κλασικό δηλαδή οργανωτή που ενίοτε μπορεί  να αγωνιστεί (χωρίς επιτυχία πάντως) και στα άκρα, προσθέστε και την πάγια απροθυμία του ίδιου του Πορτογάλου να αφήσει το Νότιγχαμ και το "γλυκό" του γιατί δεν έπαιξε ποτέ και δεν υπήρξε ποτέ ρεαλιστικό ενδεχόμενο να έρθει ο Καρβάλιο στον Πειραιά, δένει. Και αυτό είναι κάτι που μέχρι και τώρα, δεν έχει αλλάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος κορωνοϊός; Με τον Μαρτίνς είναι "άφωνοι" όλοι στον Ολυμπιακό - Δείτε τι απόφαση πήρε!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags