Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γουλβς: Ξέσπασμα του Εσπίριτο Σάντο: "Γιατί δεν σταματάμε να παίζουμε;"
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-10 19:40:00

Έξαλλος ο τεχνικός της Γουλβς πριν τον Ολυμπιακό - "Γιατί δεν σταματάμε να παίζουμε;"

Sportdog Team
Έξαλλος ο τεχνικός της Γουλβς πριν τον Ολυμπιακό - "Γιατί δεν σταματάμε να παίζουμε;"

Ξέσπασε για τις άδειες εξέδρες λόγω κορωνοϊού.

Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την τέλεση αγώνων κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού και αναρωτήθηκε μήπως θα ήταν καλύτερη λύση η ακύρωση των αναμετρήσεων.

Αναφορικά με την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι άνθρωποι της Γουλβς θα παίξουν κανονικά στο "Καραϊσκάκη", αν και δεν συμφωνούν με την πραγματοποίηση του αγώνα μπροστά σε άδειες εξέδρες. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως οι αναμετρήσεις του Europa League θα μπορούσαν να αναβληθούν τώρα, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η φάση των 16.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Sky Sports":

"Eάν πρέπει να πάμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, θα πάμε. Αλλά δεν συμφωνoύμε, δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό. Δεν συμφωνώ με το να παίζουμε ποδόσφαιρο κεκλεισμένων των θυρών. Το βασικό νόημα του ποδοσφαίρου είναι να ψυχαγωγεί. Εάν οι φίλαθλοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, ποιό το νόημα;

Όλο αυτό είναι μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο. Δεν έχει νόημα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Προσποιούμαστε πως ζούμε μια φυσιολογική ζωή, ενώ τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά.

Γιατί δεν σταματάμε το ποδόσφαιρο; Τι νόημα έχει να δίνουμε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών; Έτσι στέλνουμε το σωστό μήνυμα ότι όλα είναι εντάξει και μπορούμε να έχουμε επαφές με άλλους ανθρώπους, ενώ ο κόσμος όχι.

Νομίζω πως ώρα είναι να σκεφτούμε αν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα παίξουμε κανονικά, θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών; Υπάρχει άλλη επιλογή; Μπορούμε να σταματήσουμε αφού δεν έχει παιχτεί ακόμη κανένα παιχνίδι στο Europa League.

Είναι κάτι που εξελίσσεται. Θα συμβεί κάποια στιγμή και στην Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο παιχνίδι κεκλεισμένων αλλά όλες οι χώρες υποφέρουν από αυτή την κατάσταση. Ας σκεφτούμε τα πάντα γύρω από αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags