Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός είναι ο... αντι-Μάνταλος! 7 ομάδες σε 7 χρόνια και 6 φορές δανεικός!
| 2020-03-11 11:58:00

Αυτός είναι ο... αντι-Μάνταλος! 7 ομάδες σε 7 χρόνια και 6 φορές δανεικός - 24 ετών, μοιάζει με 30!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός είναι ο... αντι-Μάνταλος! 7 ομάδες σε 7 χρόνια και 6 φορές δανεικός - 24 ετών, μοιάζει με 30!

Τον έχει top ευρωπαϊκή ομάδα. Τρελό ερωτηματικό. Δείτε βίντεο.

Τον βλέπεις και νομίζεις πως πρέπει να γυροφέρνει τα 30! Μια... ζωή το όνομά του γυροφέρνει ως top ταλέντο, ως ο 16χρονος που εμφάνισε πριν 8 χρόνια στην πασαρέλα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αναγκάζοντας τον πλανήτη να κάνει ουρά για το ποιος θα τον αποκτήσει.

Από τότε που άφησε το Ζάγκρεμπ, εντασσόμενος στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα στα 17 του μόλις, έχει αλλάξει 7 ομάδες σε ισάριθμα χρόνια. Εχει παίξει στην Ισπανία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, αποκτήθηκε από τη Μίλαν, παραχωρήθηκε συνολικά 6 φορές δανεικός, ωστόσο πουθενά δεν στέριωσε, αδυνατώντας να βγάλει στο γήπεδο το ταλέντο που άπαντες προεξοφλούσαν πως θα πολλαπλασιάσει στην πορεία της καριέρας του.

Όχι πως τον πήραν τα χρόνια. Στα 24 περπατάει ο Αλεν Χαλίλοβιτς, ο διεθνής Κροάτης μέσος, τον οποίο φαίνεται σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ να παρακολούθησε στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ολλανδία (προκειμένου να επιθεωρήσει προπονητικά κέντρα για το καλοκαίρι) ο Ίλια Ίβιτς για χάρη της ΑΕΚ.

Δανεικός πλέον στη Χέρενφεν από τη Μίλαν ο διεθνής Κροάτης μέσος, δυσκολεύεται είναι αλήθεια να βρει θέση βασικού ακόμη και στα "νούφαρα", ομάδα δηλαδή που βρίσκεται στη μέση της Ερεντιβίζιε (στη 10η θέση), έχοντας φέτος αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια, εκ των οποίων μόλις τα 4 βασικός.

Ο δανεισμός του από τη Μίλαν (η οποία πέρυσι τον είχε παραχωρήσει δανεικό στη Σταντάρ Λιέγης) ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, εξ αρχής δεν είχε τοποθετηθεί buy-out στο deal και δεδομένα δεν προβλέπεται να αγοραστεί από τη Χέρενφεν.

Οι "ροσονέρι" απλώς προσπάθησαν να τον βάλουν στη... βιτρίνα (και) του ολλανδικού ποδοσφαίρου μήπως βρεθεί αγοραστής, όμως δεν τους βγήκε. Το συμβόλαιο του Χαλίλοβιτς (ο οποίος ομοιάζει σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά, στιλ και θέση με τον Πέτρο Μάνταλο…) στο Μιλάνο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του '21 και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να παραμείνει ως τότε (και την ερχόμενη σεζόν δηλαδή) στους Μιλανέζους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags