Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βόμβα" Μαρινάκη με Βραζιλιάνο παικταρά - Στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του
| 2020-03-11 14:30:00

Βόμβα Μαρινάκη με Βραζιλιάνο παικταρά - Στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του - Σκάει πάνω από 3.000.000!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα Μαρινάκη με Βραζιλιάνο παικταρά - Στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του - Σκάει πάνω από 3.000.000!

Ραγδαίες εξελίξεις. Μετά τη Γουλβς οι υπογραφές. Μόνο εδώ η πρόταση.

"Κολώνα" του φετινού Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, της τελευταίας διετίας των "ερυθρόλευκων". Δεν είναι τυχαίο πως παρότι έχει περάσει από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ιταλία και Ισπανία) οι εμφανίσεις του στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τον έφερε ξανά στον αφρό, με αρκετούς ενδιαφερόμενους να εμφανίζονται.

Δεν είναι τυχαίο πως το περασμένο καλοκαίρι, αρκετές βραζιλιάνικες ομάδες προσπάθησαν να δελεάσουν τον Γκιλιέρμε με επαναπατρισμό, χτυπώντας μάλιστα και την πόρτα του Ολυμπιακού (χωρίς όμως ανταπόκριση).

Το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οπότε δικαιολογημένα απολύτως ο Ολυμπιακός, πριν καν τις γιορτές, τις επαφές τους με την πλευρά του Γκιλιέρμε για επέκτασή του.

Μάλιστα, πριν καν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τα πάντα έδειχναν να πηγαίνουν θετικά για τον Ολυμπιακό, με διαρροές για επικείμενη συμφωνία, αλλά -κυρίως- τον ίδιο τον Βραζιλιάνο να διατρανώνει (κάτι που συνεχώς κάνει εσχάτως) την ικανοποίησή του για τα όσα βιώνει στους "ερυθρόλευκους" και στο ότι θα ήθελε να παραμείνει στο ρόστερ για πολλά χρόνια. 

Έκτοτε, στο μεσοδιάστημα αυτού του 1,5 μήνα, δεν έχει παρατηρηθεί εξέλιξη, ωστόσο το γεγονός ότι ο μάνατζερ του έρχεται στην Αθήνα εν μέσω της… λαίλαπας του κορωνοϊου προκειμένου να παρακολουθήσει αρχικά το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, αλλά και να συζητήσει με τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων", είναι ενδεικτικό της προόδου που έχει γίνει στις συζητήσεις των δύο πλευρών, με τις πληροφορίες (που έστω και με το σταγονόμετρο διαρρέουν) να κάνουν λόγο για πρόταση νέου, τριετούς συμβολαίου εκ μέρους του Ολυμπιακού, με συνολικές αποδοχές που θα ξεπερνάνε τα 3 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Deal-μαμούθ στον Ολυμπιακό - Πάνω από 50.000.000 στην ΠΑΕ - Μεγάλα ονόματα, αυτοί τα... βάζουν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags