Facebook Pixel Sportdog.gr | Λεονάρντο και Κλωναρίδης καθάρισαν τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-11 19:34:00

Λεονάρντο και Κλωναρίδης καθάρισαν τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λεονάρντο και Κλωναρίδης καθάρισαν τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σωτήρια νίκη για πλέι οφ.

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα 11 Μαρτίου στη Super League:

1984

Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός απειλείται από τον Ηρακλή, που ακολουθεί τρεις βαθμούς πίσω.

Η ομάδα του Φρίντελ Ράους έχει χάσει μόνο από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Αθήνα. Υποδέχεται στο φρούριο «Καυτανζόγλειο» τον ΠΑΟΚ, που έχει να κάνει «διπλό» από την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το κατάμεστο κόσμο γήπεδο όμως θα δει τις ελπίδες του Ηρακλή να ψαλιδίζονται, καθώς ο ΠΑΟΚ τον νικά 1-0 (58’ πέναλτι Κωστίκος). Ο Ηρακλή τερματίζει τρίτος, τέσσερις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

2006

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τη Super League, με τους πράσινους να μονομαχούν με την ΑΕΚ για την δεύτερη θέση και τους γηπεδούχους αρκετά πίσω.

O Παναθηναϊκός παίρνει τη νίκη με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 65’, από σέντρα του Βύντρα. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δημιούργησε ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς σκόραρε για όγδοη διαδοχική επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη!

Σερί που είχε ξεκινήσει πέντε χρόνια νωρίτερα από την Β’ Εθνική, και σταματάει δύο εβδομάδες μετά το γκολ της Τούμπας, όταν δεν σκοράρει στην Καλαμαριά.

2007

Στο Παγκρήτιο ο τέταρτος στη βαθμολογία ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα, που δίνει μάχη παραμονής.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Κέρκυρα νικά με 4-3 (10’ κεφαλιά Ουέλινγκτον, 20’ κεφαλιά Ισά, 84’ σουτ Σφακιανάκης – 4’ σουτ Τζαβέλλας, 30’ σουτ Μπούρμπος, 68’ πέναλτι Γκουέλα, 75’ σουτ Σκούφαλης) και παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς εκείνη τη στιγμή βαθμούς.

Τελικά οι βαθμοί δεν την βοήθησαν να μείνει στην κατηγορία, αφού υποβιβάστηκε σε τριπλή ισοβαθμία, ενώ στον ΟΦΗ φάνηκε η απώλειά τους, αφού έχασε τη συμμετοχή στα πλέι οφ για τρεις βαθμούς!

2012

Μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός είναι τέσσερις πλέον βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Έτσι για τους «πράσινους» το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι κομβικό. Η ΑΕΚ όμως, που κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ είναι αποφασιστική και νικά με 2-0 (48’ φάουλ Λεονάρντο, 71’ σουτ Κλωναρίδης).

Έτσι ο Παναθηναϊκός μένει επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags