Facebook Pixel "Καμία βιαιοπραγία", λέει η ΑΕΚ στην απολογία της
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-12 18:45:00

"Καμία βιαιοπραγία", λέει η ΑΕΚ - "Γιατί απολογείται μόνο ο Μελισσανίδης κι όχι και ο Καρυπίδης;"

Sportdog Team
"Καμία βιαιοπραγία", λέει η ΑΕΚ - "Γιατί απολογείται μόνο ο Μελισσανίδης κι όχι και ο Καρυπίδης;"

Η απολογία της Ένωσης για όσα έγιναν στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη.

Καμία βιαιοπραγία, ούτε είδοσος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο δεν συντελέστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην απολογία της.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έκανε καμία κίνηση προς τον διαιτητή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κλήση σε απολογία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «μόνο στο ένα από τα τρια έγγραφα του αγώνα υπάρχει ο όρος απώθηση. Δεν υπάρχει καμία βιαιοπραγία και άρα πρέπει να εφαρμοστεί το άρθρο 15. 4Α και όχι το 15. 4Β. Αυτός που να έχει αποθηθεί είναι ο γυμναστής του Άρη, ο οποίος όπως μπορείται να δείτε και εσείς έχει σηκωθεί και πηγαίνει στον πάγκο χωρίς να έχει απολύτως τίποτα. Ακόμα και ο Χαριστέας φαίνεται εκνευρισμένος γιατί δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί».

Ως μάρτυρας για το συμβάν κατέθεσε και ο Χρήστος Παπαδημητρίου από την Δικέφαλος Α.Ε, ο οποίος τόνισε ότι «Πήγαν οι παίκτες να πανηγυρίσουν, εκεί δεν υπήρχαν οπαδοί παρά μόνο παίκτες του Άρη και ο γυμναστής. Από την πλευρά της ΑΕΚ, ήμουν εγώ και δύο ακόμα με διαπιστεύσεις, αυτοί είναι οι τρεις που αναφέρει στην εκθέσή του ο παρατηρητής».

Σε ότι έχει να κάνει με την κλήση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτός εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο του, Ελευθερία Ρίζου η οποία ανέφερε ότι σχετικά με το συμβάν με τον Καρυπίδη: «Η έκθεση της αστυνομία αποκρύπτει την αλήθεια; Δεν λέει τίποτα για παράβαση, ο καυγάς θέλει δύο. Γιατί είναι μόνο ο Μελισσανίδης εδώ και όχι ο Καρυπίδης; Ας ανοίξουν οι κάμερες, δεν είμαστε στη γειτόνια να λέει η γειτόνισσα τι γίνεται στον μαχαλά», ενώ συνέχισε με το ότι έχει να κάνει με το συμβάν με τον διαιτητή υπογραμμίζοντας ότι: «Γιατί το φύλλο αγώνα είναι στα αγγλικά; Ο διαιτητής δεν επιτρέπει τα ελληνικά και αυτό μας δημιουργεί υποψίες. Είναι ο ίδιος που έχει κάνει το γήπεδο καζάνι που βράζει. Είχαν πάθει παράκρουση οι αστυνομικοί και δεν είδαν το περιστατικό; Μόνο ο Πορτογάλος το είδε; Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα όσα έγραψε και δεν θα τον ψυχαναλήσουμε για να δούμε για ποιο λόγο τα έγραψε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags