Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέλος ο Ζαχίντ από ΠΑΟ! Έτοιμος διάδοχος, επιλογή Ρόκα - Μεγάλη επένδυση - Ρώτησαν τον Δώνη;
| 2020-03-12 18:06:00

"Τέλος" ο Ζαχίντ από ΠΑΟ! Έτοιμος διάδοχος, επιλογή Ρόκα - Μεγάλη επένδυση - Ρώτησαν τον Δώνη;

του Νίκου Στεργίου
"Τέλος" ο Ζαχίντ από ΠΑΟ! Έτοιμος διάδοχος, επιλογή Ρόκα - Μεγάλη επένδυση - Ρώτησαν τον Δώνη;

Παίρνει φανέλα βασικού. Έλληνας για μπακ απ. Ιδού το πλάνο!

Αποτελεί σοβαρή επένδυση για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο που του προσφέρθηκε το τρίτο μεγαλύτερο συμβόλαιο των «πράσινων», πίσω από αυτά που έχουν οι Κουρμπέλης, Καρλίτος. Το βιογραφικό του άλλωστε, παρότι... ιδιόρρυθμός (ευγενικά ας το πούμε), μιλάει από μόνο του έχοντας ξεχωρίσει στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην έπιασε στη Φέγενορντ, οι ιδιαιτερότητες όμως του συγκεκριμένου συλλόγου τα τελευταία χρόνια είναι ακόμη… περισσότερες από αυτές που έχει δείξει στην καριέρα του ο Γιασίν Αγιούμπ.

Πολλά, ο Ολλανδό-μαροκινός δεν έχει προλάβει να δείξει με την πράσινη φανέλα. Ηρθε ανέτοιμος ουσιαστικά (αφού ήταν εκτός πλάνων των «ροτερντάμερς») και στη συνέχεια διαγνώστηκε από την θρόμβωση στο γόνατο του, η οποία όμως ύστερα από την προβλεπόμενη θεραπεία ξεπεράστηκε, ωστόσο τον έχει αφήσει με δύο συμμετοχές ως τώρα, αμφότερες ερχόμενος από τον πάγκο. 

Αυτό όμως δεν αναιρεί την πίστη που υπάρχει στη δυναμική και στις ικανότητες του 26χρονου μέσου. Τόσο που σιγά σιγά φαίνεται (και διαρρέεται) η ακριβής θέση και ο ρόλος που υπολογίζουν στον Παναθηναϊκό πως θα έχει ο Αγιούμπ. Με δεδομένο λοιπόν πως ο Ζαχίντ δεν πρόκειται να παραμείνει, αφού το buy-out που προβλέπεται στον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να εξασκηθεί, ο Ολλανδό-μαροκινός – στο πλάνο τουλάχιστον που έχει καταρτίσει ο Τσάβι Ρόκα – λογίζεται αυτός ως λύση στο «10» για τους «πράσινους», μαζί με τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος – ανεξαρτήτως παραμονής Δώνη στον πάγκο – θα επιστρέψει, ή τουλάχιστον εκτιμάται πως θα επιστρέψει στον ρόλο που είχε στον Παναθηναϊκό (και ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως του ταιριάζει περισσότερο) την περυσινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Μπεργκ; Αυτή είναι η τεράστια... βόμβα Αλαφούζου το καλοκαίρι - Oι τελευταίες πληροφορίες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags