Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αν δεν ήταν κι αυτός! "Χαντάκωσε" πάλι τον Ολυμπιακό - Τρελή γκάφα - Επένδυση στα... σκουπίδια
| 2020-03-13 00:03:00

Αν δεν ήταν κι αυτός! "Χαντάκωσε" πάλι τον Ολυμπιακό - Τρελή γκάφα - Επένδυση στα... σκουπίδια

του Παναγιώτη Νικολάου
Αν δεν ήταν κι αυτός! "Χαντάκωσε" πάλι τον Ολυμπιακό - Τρελή γκάφα - Επένδυση στα... σκουπίδια

Από γκέλα σε γκέλα. Τι του φταίει; Μήπως θέλει λίγο πάγκο;

Ολυμπιακός: Μία από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών αποδεικνύεται πως έχει κάνει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Γιουσούφ Ελ Αραμπί το καλοκαίρι, καθώς ο 33χρονος φορ σκοράρει ασταμάτητα σε όλες τις διοργανώσεις. Το έκανε και κόντρα στη Γουλβς στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης και κράτησε με το 1-1 στο κόλπο της πρόκρισης στους Πειραιώτες.

Ο Μαροκινός δεν χρειάστηκε πολλές φάσεις, ήταν για ακόμα μία φορά εκεί που έπρεπε και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, όντας στην κατάλληλή θέση τη κατάλληλη στιγμή. Βέβαια, χρωστά το... μισό γκολ στον Γκιλιέρμε, ο οποίος έκανε τρομερή κίνηση πριν δώσει την ασίστ πάρε-βάλει. Ο Βραζιλιάνος φυσικά είναι ο κορυφαίος των «Ερυθρολεύκων» τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο Λιμάνι και δικαίως χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών.

Στην αντίπερα όχθη βέβαια κι επειδή τα χρήματα δεν εγγυόνται πάντα την επιτυχία, αξίζει να σταθεί κανείς στη νέα τραγική εμφάνιση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος... κρέμασε την ομάδα του για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο Πορτογάλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Άγγλους, καθώς σταμάτησε αντικανονικά τον Ζότα πριν μπει στην περιοχή, ενώ ήταν φανερό πως πήγε μόνο για φάουλ και δεν έκανε καν προσπάθεια για να κόψει την μπάλα.

Γενικά πάντως ο Πορτογάλος στόπερ, για τον οποίο η διοίκηση δαπάνησε το καλοκαίρι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ήταν εκτός ματς από τα πρώτα λεπτά και στο 16’ είχε άλλη μία τραγική αντίδραση, όταν είχε παραλίγο να δώσει φάση στη  Γουλβς από λάθος κοντρόλ του.

Συνολικά το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλά, δείχνει φοβερά προβλήματα στη συγκέντρωσή του και... κρεμάει τον Μαρτίν και τους συμπαίκτες του στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για ένα αχρείαστο φαόυλ στη μεσαία γραμμή και είχε χάσει τη ρεβάνς, κάτι που όπως δήλωσε μετά τη λήξη του ματς δεν γνώριζε ή δεν θυμόταν.

Για να είναι κάποιος παίκτης top επιπέδου δεν χρειάζονται μόνο τα προσόντα, αλλά η δουλειά, η συγκέντρωση και συνεχόμενες καλές εμφανίσεις. Ο Σεμέδο προφανώς και είναι ποδοσφαιριστής κλάσης, όμως σε κάποια ματς δείχνει να βρίσκεται.... τελείως αλλού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Ποντένσε; - "Σκάει" νέα τρελή πώληση στον Ολυμπιακό με 20 "μύρια" - "Έρχονται για τον...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags