Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξαφνική αποχώρηση από Ολυμπιακό! 1-1 και ισορροπία
| 2020-03-13 11:02:00

Ξαφνική αποχώρηση από Ολυμπιακό! 1-1 και ισορροπία

Sportdog Team
Ξαφνική αποχώρηση από Ολυμπιακό! 1-1 και ισορροπία

Καθοριστικό παιχνίδι.

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα στις 13 Μαρτίου στο σχετικό θέμα που δημοσιεύει καθημερινά η επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

 

1983

Η ξαφνική αποχώρηση Παναγούλια δεν έχει επηρεάσει τον Ολυμπιακό, που με τον Γκόρσκι πλέον στον πάγκο του έχει τέσσερις νίκες και είναι πρωτοπόρος.

Ωστόσο έχει να παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ που είναι δύο βαθμούς πίσω, ένα καθοριστικό αγώνα για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ένας μεγάλος σκόρερ κάνει το 1-0, ο Θωμάς Μαύρος στο 39’ με σουτ. Και στο 63’ ένας άλλος μεγάλος σκόρερ, ο Νίκος Αναστόπουλος, ισοφαρίζει με πέναλτι στο τελικό 1-1. Ο Ολυμπιακός κράτησε τη διαφορά των δύο βαθμών.

1985

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, που κυρίως προέρχεται από την ιδιαιτερότητα της βαθμολογίας.

Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος και στις δύο πρώτες θέσεις είναι η ΑΕΛ και ο ΟΦΗ!

Οι Θεσσαλοί περνούν νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη με 1-0 (61’ κεφαλιά Ζιώγας), ο ΟΦΗ όμως χάνει στη Βέροια 1-0 (84’ σουτ Μπόντζος).

Η ΑΕΛ ισχυροποιεί τη θέση της και συνεχίζει την πορεία για τον τίτλο, ενώ τον ΟΦΗ προσπερνά η ΑΕΚ.

1994

Οι τρεις διαδοχικές ήττες που έχει κάνει η ΑΕΚ εκτός έδρας , έχουν ανοίξει την όρεξη σε πολλούς, καθώς Παναθηναϊκός και Άρης είναι πέντε βαθμούς πίσω.

Έτσι στο «Καυτανζόγλειο» η ΑΕΚ παρουσιάζεται αποφασισμένη αλλά και αγχωμένη.

Καταφέρνει όμως να πάρει τη νίκη με 1-0 (59’ κεφαλιά Σλίσκοβιτς), που την κρατά σε απόσταση ασφαλείας και αποτελεί το ξεκίνημα ενός σερί νικών, που θα την φέρει στον τίτλο.

2011

Η Κέρκυρα και ο Άρης ισοβαθμούν, χωρίς να έχουν ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Ο Σάκης Τσιώλης κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, που μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι επικρατεί με 4-3 (7' σουτ Μαζνόφ, 32' φάουλ Γραμμόζης, 78' σουτ Νακαράτο - 26' σουτ Φατί, 65' κεφαλιά Λαζαρίδης, 68' σουτ Καστίγιο, 76' σουτ Κόκε. Στο 82' 2η κίτρινη Γραμμόζης της Κέρκυρας).

Ο Άρης όχι μόνο σώζεται, αλλά με πέντε νίκες για λίγο δεν μπαίνει στα πλέι οφ. Η Κέρκυρα κατάφερε να σωθεί με μια νίκη στα υπόλοιπα παιχνίδια της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags