Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Να τι ισχύει με Αλαφούζο και Δώνη
| 2020-03-14 20:45:00

Αυτή είναι η αλήθεια για Δώνη-Αλαφούζο! Ποιος έριξε το... άκυρο - Τεράστια έκπληξη για τον πάγκο!

του Νίκου Στεργίου
Αυτή είναι η αλήθεια για Δώνη-Αλαφούζο! Ποιος έριξε το... άκυρο - Τεράστια έκπληξη για τον πάγκο!

Γιατί δεν τα είπαν; Ποιος θα αναλάβει τον ΠΑΟ; "Καυτά" ερωτήματα...

Παναθηναϊκός: Πρώτοι το είπαμε στον sportdog, μετά έγινε καθολικό νέο στο «πράσινο» ρεπορτάζ. Ετσι κι αλλιώς, φαίνονταν… καιρό. Τόσες εβδομάδες κυκλοφορεί πως έπεται, αναμένεται, κυοφορείται, ραντεβού Γιώργου Δώνη και Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα πράγματα αρχικά μεταξύ τους και εν συνεχεία να οριστεί το πλαίσιο είτε της συνέχειας της συνεργασίας των δύο πλευρών και του χρόνου (τελευταίος προβλεπόμενος στο συμβόλαιο του Δώνη) είτε ο τρόπος που θα χωρίσουν.

Τέτοια πρόθεση όμως για να γίνει άμεσα το ραντεβού, ή έστω να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για τη συνάντηση των δύο ανδρών, δεν υπάρχει. Κανείς από τους δύο δεν δείχνει να «καίγεται», με την πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού να διαρρέει ως δικαιολογία (;) πως αυτή δεν υπάρχει διάθεση να γίνει λόγω των μέτρων προστασίας που τηρεί ο Αλαφούζος τόσο στην επιχειρηματική όσο και στην κοινωνική του δραστηριότητα.

Είναι κομματάκι… αστείο αν το σκεφτεί κανείς (ειδικά αν αναλογιστούμε για ποιους μιλάμε ακριβώς), αλλά σε κάθε περίπτωση είναι απολύτως θεμιτό, ίσως και κοινωνικά επιβεβλημένο. Οπως και να έχει όμως, στ’ αυτιά των περισσότερων, φαντάζει ένα βολικό πρόσχημα και για τους δύο άνδρες να αποφύγουν τη δεδομένη στιγμή μια συζήτηση η οποία το πιθανότερο (αν όχι βέβαιο) είναι πως θα αναδείξει το χάσμα που τους χωρίζει και θα τους υποχρεώσει σε μια εποχή που απομένουν 10 παιχνίδια στα play-off να αλλάξουν την ατζέντα, συνολικά του συλλόγου και να μπουν σε μια διαδικασία που δεν θα είναι εποικοδομητική εν όψει του φινάλε της χρονιάς.

Λογικά, τότε θα γίνει αυτό το… ξεκαθάρισμα μεταξύ των δύο ανδρών, χωρίς – αυτό πρέπει να καταγραφεί – οι πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του Δώνη στον πάγκο. Για την ακρίβεια, αν κάτι τέτοιο γίνει με βάση τα σημερινά δεδομένα (αλλά και αυτά του τελευταίου διαστήματος), θα συνιστά τεράστια έκπληξη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη "γκάφα" Ρόκα - "Έγκλημα" στο συμβόλαιο με Βέλεθ - Συγκινητικό αυτό που κάνει ο Δώνης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags