Facebook Pixel Το συγκινητικό μήνυμα του Μέσι για τα τελευταία γεγονότα: "Μια αγκαλιά να ανατρέψουμε την κατάσταση"
| 2020-03-14 20:06:00

Το συγκινητικό μήνυμα του Μέσι για τα τελευταία γεγονότα: "Μια αγκαλιά να ανατρέψουμε την κατάσταση"

Sportdog Team
Το συγκινητικό μήνυμα του Μέσι για τα τελευταία γεγονότα: "Μια αγκαλιά να ανατρέψουμε την κατάσταση"

Έτσι το δικό του μήνυμα ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Το δικό του μήνυμα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με την πανδημία του κορωνοϊού έστειλε ο Λιονέλ Μέσι, ζητώντας από τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του.

Αναλυτικά:

«Αυτές είναι περίπλοκες μέρες για ολόκληρο τον κόσμο. Ζούμε με ανησυχία για το τι συμβαίνει και θέλουμε να βοηθήσουμε, τοποθετώντας τον εαυτό μας στη θέση εκείνων που υποφέρουν από το χειρότερο, είτε επειδή έχουν επηρεαστεί άμεσα, είτε η οικογένειά τους και οι φίλοι τους ή επειδή εργάζονται στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Θέλω να στείλω πολλή δύναμη σε όλους.

Η υγεία πρέπει πάντα να είναι το σημαντικό πράγμα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή και πρέπει να ακολουθήσετε τις ενδείξεις των οργανισμών υγείας όπως η δημόσια αρχή. Μόνο έτσι μπορούμε να την καταπολεμήσουμε με αποτελεσματικό τρόπο.

Είναι η στιγμή να είμαστε υπεύθυνοι και να μείνουμε στο σπίτι, μπορούμε επίσης να απολαύσουμε αυτή την φορά με την οικογένειά μας που δεν έχουμε πάντα. Μία αγκαλιά και ελπίζω να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags