Facebook Pixel Μπέος κατά Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη!
| 2020-03-14 21:23:00

Μπέος κατά Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη!

Sportdog Team
Μπέος κατά Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη!

Ξέσπασμα από τον Αχιλλέα Μπέο.

Με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη τα έβαλε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Astra".

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα δούμε τι θα γίνει με το Βόλο μέχρι το καλοκαίρι και δεν θα ξανασχοληθώ. Γίνομαι 61 ετών, πού να τα βάλω με τα μεγαθήρια; Ψάχνει ο κάθε Μαρινάκης, ο κάθε Μελισσανίδης, ο κάθε Σαββίδης να βρούνε δέκα μαλ... άλλους, να διοργανώσουν πρωτάθλημα και να παίρνουν αυτοί ακόμη και τα σημαιάκια! Θέλουν όλη την πίτα, δεν θέλουν να δώσουν κάτι.

Υπάρχει ένα κράτος ανίκανο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζει όρους η ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο καίγεται, όμως, ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος, δεν έχει κάνει μια δήλωση. Υπάρχει πρόεδρος στην ΕΠΟ; Είναι να τρελαίνεσαι! Εγώ λέω ότι αφού είναι ανίκανοι να φτιάξουν το ποδόσφαιρο, ας πάρουν στοιχεία από το καταστατικό της Premier League, από την Γερμανία, την Ισπανία κι ας φτιάξουν τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου. Να τον στείλουν στη Βουλή, στον αρμόδιο υπουργό να το εγκρίνει. Κι ας τους φωνάξουν μετά να τους πούνε: "Κύριοι, θέλετε να συμμετάσχετε; Δεν θέλετε; Άντε γεια!" Είναι επιχείρηση του Μαρινάκη, του Μελισσανίδη, του Σαββίδη το ελληνικό ποδόσφαιρο;».

Για την ομάδα του Βόλου: «Σκοπός της ίδρυσης αυτής της ομάδας είναι να ενώσει την πόλη, αλλιώς δεν έχει νόημα ύπαρξης. Ο κόσμος πρέπει να πάει στο γήπεδο να την υποστηρίξει, για να δείξει ότι θέλει μια ομάδα στην πόλη σουπερλιγκάτη. Οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας δεσμεύτηκαν ότι το ΑΦΜ δεν πωλείται. Για την ακρίβεια, πωλείται μόνο αν η ομάδα παραμείνει στο Βόλο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags