Facebook Pixel Άρης: Θέλει Μέγιερι ο Καρυπίδης!
| 2020-03-15 10:00:00

"Μπαμ" Καρυπίδη στη Superleague - "Κλέβει" κορυφαίο ξένο από top ομάδα - "Εμπλοκή" Ολυμπιακού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μπαμ" Καρυπίδη στη Superleague - "Κλέβει" κορυφαίο ξένο από top ομάδα - "Εμπλοκή" Ολυμπιακού!

Κάνει σούπερ σεζόν. Ήταν 5 χρόνια στο λιμάνι. Ποιος τον... σπρώχνει;

Το θέμα του Χουλιάν Κουέστα απασχολεί εντόνως την επικαιρότητα του Άρη, καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ισπανό γκολκίπερ για το συμβόλαιό του, όμως οι συζητήσεις δεν έχουν τελεσφορήσει.

Η εξέλιξη αυτή έχει ωθήσει τους ανθρώπους του συλλόγους στο να αναζητήσουν πιθανές εναλλακτικές λύσεις για τα γκολπόστ της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, ακούγεται πολύ δυνατά η περίπτωση του Μπάλας Μέγιερι. Μάλιστα, για τον Ούγγρο γκολκίπερ γράφτηκε πως είχε ήδη δώσει τα χέρια με τον Άρη, κάτι που οι Θεσσαλονικείς διέψευσαν.

Παρ’ όλα αυτά, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έχει όντως προταθεί και βρίσκεται στα «ραντάρ» του Άρη, με τις… ευλογίες του Αλέκου Ράντου.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Κιτρίνων γνωρίζει πολύ καλά τον Μέγιερι από την κοινή τους θητεία για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό και ήταν αυτός που παρότρυνε τη διοίκηση του Άρη να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ο 29χρονος δεν κατάφερε ποτέ να γίνει βασικός στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε το διάστημα 2010-2015, όμως πάντοτε έχαιρε της εκτίμησης του Ράντου, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του.

Η πορεία του παίκτη στον Ατρόμητο και η εξέλιξή του σε έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ της Superleague σίγουρα δικαιώνει τον έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων, το μάτι του οποίου αποδεδειγμένα «κόβει»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελάθηκε" ο Αλέφαντος - Ξέσπασμα για βασικό του Ολυμπιακού: "Αν έπαιζε με εμένα δεν θα..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags