Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Παίζει άνετα στον ΠΑΟ - Καλύτερος από Γιόχανσον, Βαγιαννίδη - Μπαλαδόρος φουλ μπακ"
| 2020-03-15 21:00:00

"Παίζει άνετα στον ΠΑΟ - Καλύτερος από Γιόχανσον, Βαγιαννίδη - Μπαλαδόρος φουλ μπακ"

του Γιώργου Κτενά
"Παίζει άνετα στον ΠΑΟ - Καλύτερος από Γιόχανσον, Βαγιαννίδη - Μπαλαδόρος φουλ μπακ"

Αποθέωση για την "καψούρα" Ρόκα. "Παίζει και χαφ, έχει σουτάρα".

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μάρκο Βέσοβιτς, σε δηλώσεις του στο sportdog, ο Βασίλης Τσαπραλής. Καθώς ο Μαυροβούνιος δεξιός οπισθοφύλακας συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, ως λύση για το δεξί άκρο της άμυνας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βαθύς και άριστος γνώστης τού πολωνικού ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε σε όλα τα γνωρίσματα που κάνουν τον παίκτη να ξεχωρίζει στο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι είναι καλύτερος τόσο από τον Γιόχανσον όσο και από τον Βαγιαννίδη.

"Γρήγορος για μπακ - Παίζει αμυντικός χαφ - Θητεία και ως φουλ μπακ"

"Καλή εικόνα έχω για Βέσοβιτς, είναι καλός, στέκεται άνετα στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι έχει αποβληθεί μια-δύο φορές για σκληρό μαρκάρισμα, αλλά αυτό αφορά και την ταχύτητά του: Είναι αρκετά γρήγορος για μπακ, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Β. Τσαπραλής και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Έχει αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ. Η κοντινή πάσα του είναι καλή, ενώ όταν έπαιζε η Λέγκια με τρεις στην άμυνα, ο Βέσοβιτς κρατούσε όλη τη δεξιά πλευρά της ομάδας του. Άρα μπορεί να γίνει φουλ μπακ, ενώ έχει καλή τεχνική για μπακ".

"Παίζει άνετα στον Παναθηναϊκό - Καλύτερος από Γιόχανσον και Βαγιαννίδη"

Ταιριάζει στον Παναθηναϊκό, μπορεί να έχει τη φανέλα του βασικού;

"Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό μπορεί να παίξει άνετα. Οι μεταγραφές από την Πολωνία έχουν βγει τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό. Ο ανταγωνισμός στην Πολωνία είναι μεγαλύτερος, με αυτή την έννοια το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό εκεί από ο,τι το δικό μας. Ο 10ος του ελληνικού με τον 10ο του πολωνικού πρωταθλήματος, δεν έχει καμία ελπίδα".

Στο Τριφύλλι υπάρχει, τώρα, ο Γιόχανσον και από πίσω ο Βαγιαννίδης.

"Νομίζω ότι είναι καλύτερος και από τον Γιόχασον αλλά και από Βαγιαννίδη. Επίσης έχει δυνατό σουτ, καλό μακρινό σουτ, πέρα από την ταχύτητά του. Θα είναι πολύ καλή λύση για τον Παναθηναϊκό, αν τελικά έρθει στην Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" αυτό το ρεπορτάζ για Πιτίνο - Γι' αυτό φεύγει από ΠΑΟ - "Σιχαινόταν να προπονεί..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags