Facebook Pixel Κορωνοϊός: Ρίχνουν... βόμβα στο Euro 2020 οι Ιταλοί - Τι ζητούν από την UEFA
| 2020-03-15 21:16:00

Ρίχνουν... βόμβα στο Euro 2020 λόγω κορωνοϊού οι Ιταλοί - Τι ζητούν από την UEFA

Sportdog Team
Ρίχνουν... βόμβα στο Euro 2020 λόγω κορωνοϊού οι Ιταλοί - Τι ζητούν από την UEFA

Εξέλιξη που θα φέρει μεγάλες αλλαγές.

Η Ιταλία είναι μια από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού παγκοσμίως, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει τη διεξαγωγή του Euro 2020,  το οποίο ξεκινά στη Ρώμη στις 12 Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ρεπορτάζ, η Ομοσπονδία της χώρας θα ζητήσει από την UEFA την αναβολή του Euro και τη μεταφορά του για το καλοκαίρι του 2021.

Και αυτό γιατί οι Ιταλοί σκοπεύουν να ολοκληρώσουν κανονικά τη σεζόν στη Serie A, η οποία έχει διακοπεί μέχρι τις 3 Απριλίου.

Στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (17/3) που θα έχει η UEFA με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες για το τι μέλλει γενέσθαι στη φετινή σεζόν λόγω κορωνοϊού, οι Ιταλοί θα ζητήσουν την αναβολή του Euro για του χρόνου, ώστε να υπάρξει χρόνος να συνεχιστεί και να τελειώσει κανονικά η σεζόν στα εγχώρια πρωταθλήματα.

«Θα προτείνουμε την αναβολή του Euro. Στόχος μας να τελειώσει κανονικά η σεζόν στη Serie A. Αυτό είναι το πιο δίκαιο για όλες τις ομάδες», ανέφερε ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, που τόνισε ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί ως 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags