Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλοι στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο - Τι έκανε και τους... έφτιαξε - Τον "χρύσωσε" ο Αλαφούζος!
| 2020-03-15 22:35:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο - Τι έκανε και τους... έφτιαξε - Τον "χρύσωσε" ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
Έξαλλοι στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο - Τι έκανε και τους... έφτιαξε - Τον "χρύσωσε" ο Αλαφούζος!

Πάνε να έρθουν όλα τούμπα. Τρελό σήριαλ. Πού θα πάει;

Άπειρες φορές στο sportdog, καλύπτοντας τις εξελίξεις και τα δεδομένα γύρω από τη χιλιοτραγουδισμένη περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Βαγιαννίδη έχουμε επισημάνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως τίποτα στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ως προς την έκβασή του.

Η στάση της οικογένειας του 18χρονου δεξιού μπακ-χαφ είναι άλλωστε χαρακτηριστική, απολύτως ενδεικτική από το ξεκίνημα της σεζόν και από το ξεκίνημα της διαπραγμάτευσης με τον Παναθηναϊκό (και όχι μόνο, αλλά και με άλλες ομάδες, με άλλους μάνατζερ και εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, ακόμη ακόμη και μεσολαβητές) της «ευμετάβλητης» κατάστασης και το πόσο γρήγορα αλλάζουν δεδομένα, απόψεις, προοπτικές.

Και αυτό ακριβώς είναι πλέον που αγγίζει τα όρια της ενόχλησης και στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», με πρωτοβουλία του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου, ξεπέρασαν κατά πολύ την συνήθη διαδικασία ανανέωσης ενός πιτσιρικά, ο οποίος ανεξαρτήτως ταλέντου δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιριστής που τώρα ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα.

Ο ίδιος ο Αλαφούζος λοιπόν συνάντησε (δις) την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, ο ίδιος ο Αλαφούζος κατέθεσε μια πρόταση που όμοια της δεν υπάρχει σε κανέναν προερχόμενο από τις ακαδημίες του συλλόγου (και καλά καλά ούτε και σε στελέχη της πρώτης ομάδας) και ο ίδιος ο Αλαφούζος έχοντας ανοιχτό δίαυλο με τη μητέρα του «Βάγια» ακολουθεί εδώ και πάνω από 1,5 μήνα τακτική «καλοπιάσματος», χωρίς την παραμικρή πίεση προς την πλευρά του 18χρονου.

Είναι άλλωστε ενδεικτικό πως παρά την περί του αντιθέτου φημολογία, ποτέ δεν είχε δώσει στην οικογένεια Βαγιαννίδη deadline απάντησης στην πρόταση που έχει κατατεθεί. Και πως παρότι άπαντες εκτιμούν την τρέχουσα εβδομάδα ως την καθοριστική για την οριστικοποίηση ενός deal (παρότι και πριν τρεις εβδομάδες το ίδιο λέγονταν…) με τετ-α-τετ συνάντηση του 18χρονου με τον ίδιο τον Αλαφούζο, εν τούτοις, έχουμε φτάσει στα μέσα της εβδομάδας και τίποτα δεν δείχνει πως αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Και αυτά, την ώρα που από την πλευρά Βαγιαννίδη προκύπτουν συνεχώς διαρροές και πληροφορίες που θέλουν διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφέρονται για τον «Βάγια», κατ’ οποιονδήποτε τρόπο.  Μέχρι και για… πρόσκληση για να παρακολουθήσει ευρωπαϊκό παιχνίδι (της αυστριακής ΛΑΣΚ) διαβάσανε στον Παναθηναϊκό και έγιναν… έξαλλοι από τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της οικογένειας, σε στιγμή μάλιστα που υποτίθεται πως από ώρα σε ώρα θα πρέπει  να δώσουν την απάντηση τους στην πρόταση που έχει  κατατεθεί από τον Παναθηναϊκό!

Και δεν λείπουν πλέον οι φωνές εντός της «πράσινης» διοίκησης πως αν αυτή η απάντηση καθυστερήσει περισσότερο ή έστω συνεχιστεί αυτή η τακτική της διαρροής του κάθε τι που δεν αφορά τον Παναθηναϊκό, να σκληρύνει (και να σκληρύνει) πολύ η στάση του συλλόγου απέναντι στον ποδοσφαιριστή, αφού ήδη το κακό παράδειγμα από τον τρόπο χειρισμού της όλης υπόθεσης έχει δοθεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" αυτό το ρεπορτάζ για Πιτίνο - Γι' αυτό φεύγει από ΠΑΟ - "Σιχαινόταν να προπονεί..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags