Facebook Pixel Δημοσίευμα-βόμβα: "Ολοκληρώνει σύντομα εμβόλιο για τον κορωνοϊό ο ιδιοκτήτης της Χόφενχαϊμ"!
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-16 11:10:00

Δημοσίευμα-βόμβα: "Ολοκληρώνει σύντομα εμβόλιο για τον κορωνοϊό ο ιδιοκτήτης της Χόφενχαϊμ"!

Sportdog Team
Δημοσίευμα-βόμβα: "Ολοκληρώνει σύντομα εμβόλιο για τον κορωνοϊό ο ιδιοκτήτης της Χόφενχαϊμ"!

Πρέπει να το διαβάσετε όλοι!

Ο «μισητός» ιδιοκτήτης της Χόφενχαϊμ και δισεκατομμυριούχος, Ντίτμαρ Χοπ, μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο στην καταπολέμηση του κορωνοϊού!

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, Der Spiegel, ελπίζει πως «σύντομα θα μπορέσει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη εμβολίου που θα μπορούσε να μετριάσει τις επιπτώσεις του ιού». 

Εταιρεία που ανήκει κατά 80% σε αυτόν, η CureVac, με έδρα το Τούμπινγκεν, εργάζεται ήδη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Ο Χοπ είναι επίσης μέτοχος του Ιδρύματος Bill and Melinda-Gates, το οποίο, μαζί με το CureVac, αναπτύσσει εμβόλια κατά παντός είδους λοιμωδών νοσημάτων.

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το Spiegel, υπήρξε μια ισχυρή φήμη ότι οι ΗΠΑ προσπάθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας και ως εκ τούτου, του εμβολίου, κυρίως για την χώρα τους. Ακριβώς γι 'αυτόν τον λόγο, ο Χοπ κατηγόρησε έμμεσα τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για έλλειψη αλληλεγγύης.

«Αν θέλουμε να αναπτύξουμε ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αυτό το άτομο πρέπει όχι μόνο να προσεγγίζει τους ανθρώπους αλλά και να δείχνει περισσότερη αλληλεγγύη», δήλωσε ο Χοπ.

«Ήταν μια σπουδαία απόφαση από την εταιρεία. Με αυτή την απόφαση έδειξε ότι η Γερμανία δεν πωλείται και πως ένα πιθανό εμβόλιο θα δοθεί σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στις ΗΠΑ» σχολίασε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Πέτερ Αλτμάιερ, μιλώντας στο ARD. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags