Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια Λίβερπουλ; Αυτή η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία! Θα τρελαθούν οι Κόκκινοι (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-17 02:27:00

Ποια Λίβερπουλ; Αυτή η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία! Θα τρελαθούν οι Κόκκινοι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ποια Λίβερπουλ; Αυτή η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία! Θα τρελαθούν οι Κόκκινοι (ΦΩΤΟ)

Ποιος θα... κλέψει το πρωτάθλημα από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ;

Premier League: Μια διαφορετική άποψη για το ποιος θα πανηγυρίσει φέτος το πρωτάθλημα στο Νησί, είχε η Κρίσταλ Πάλας κάτι που όμως δεν θα αρέσει καθόλου στη Λιβερπουλ.

Το αγγλικό πρωτάθλημα όπως και τα περισσότερα στον κόσμο έχουν διακοπεί λόγω των εξελίξεων από τον κορωνοϊό και έτσι διάφορα δημοσιεύματα προτείνουν αν στεφθεί από τώρα η Λίβερπουλ πρωταθλήτρια καθώς είναι πρωτοπόρος και με δυο νίκες ακόμα θα σφράγιζε και μαθηματικά τον τίτλο.

Όμως ένας από τους βασικούς μετόχους της Κρίσταλ Πάλας έκανε μια πρόταση, επιστρατεύοντας το χιούμορ, που μάλλον δεν θα αρέσει καθόλου στους «κόκκινους».

Ο Στιβ Πάρις, λοιπόν, με tweet του σχολίασε  πως βρέθηκε «επιτέλους μία λογική λύση» σε μια ανάρτηση Άγγλου δημοσιογράφου, ο οποίος έγραψε:

«Η πρόταση για την πιο δίκαιη κατάληξη στη φετινή σεζόν: Πάρτε τη φόρμα των ομάδων και δείτε τα αποτελέσματά τους τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Συγχαρητήρια στην Κρίσταλ Πάλας για το πρώτο της πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags