Facebook Pixel Euro 2020: Προσφέρεται να αναλάβει τη διοργάνωση η Ρωσία
| 2020-03-16 19:58:00

Απίθανη εξέλιξη λόγω κορωνοϊού - Αυτή η χώρα θέλει να... κλέψει τη διοργάνωση του Euro 2020!

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη λόγω κορωνοϊού - Αυτή η χώρα θέλει να... κλέψει τη διοργάνωση του Euro 2020!

Ρεπορτάζ-φωτιά! Θα γίνει τέτοια ανατροπή;
 

Το Euro 2020 αναμένεται να αναβληθεί λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ωστόσο η Ρωσία φέρεται να προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη διοργάνωση!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι Ρώσοι φέρονται έτοιμοι να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση προκειμένου αυτή να μην αναβληθεί, αφού η χώρα τους δεν έχει πληγεί ιδιαιτέρως από τον κορωνοϊό σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη (94 κρούσματα μέχρι στιγμής). Μάλιστα, το ρωσικό πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά.

"Είμαστε κοντά, αλλά πρώτα πρέπει να συζητήσουμε το φορμάτ του τουρνουά και πόσα παιχνίδια θα μπορούσαν να γίνουν. Υπάρχει μια προθυμία από την πλευρά της Ρωσίας να βοηθήσει στην δύσκολη κατάσταση που ενδεχομένως να βρεθούν οι διοργανωτές", ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν.

Η Ρωσία είναι μια από τις 12 διοργανώτριες του Euro, αφού ορισμένες αναμετρήσεις του θεσμού είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην Αγία Πετρούπολη.

Το αν θα η διοργάνωση θα δοθεί στη Ρωσία είναι μια απόφαση που θα πάρει η UEFA, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως οι Ρώσοι έχουν τις υποδομές να φιλοξενήσουν το τουρνουά, αφού το 2018 διοργάνωσαν το Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags