Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκίνησε... καριέρα στο Football Manager - "Πέρασαν τα δύσκολα..."
| 2020-03-17 17:52:00

Παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκίνησε... καριέρα στο Football Manager - "Πέρασαν τα δύσκολα..."

Sportdog Team
Παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκίνησε... καριέρα στο Football Manager - "Πέρασαν τα δύσκολα..."

Τι δήλωσε για τον Δικέφαλο και τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ανέλαβε το ρόλο του διαχειριστή στη σουηδικά σελίδα για τους παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού, Football Manager!

Ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο "fmsweden.se" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός διεθνής:

Για την επιστροφή του και τον κορωνοϊό: Έχω επιστρέψει και προπονούμαι κανονικά. Ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψω από ένα τέτοιο τραυματισμό. Πιθανότατα θα αργήσει η επιστροφή μου στους αγώνες λόγω της αναστολής για τον κορωνοϊό, ωστόσο, δεν κλαψουρίζω, υπάρχουν και χειρότερα μέρη στον κόσμο για να είσαι σε απομόνωση. Είναι η στιγμή για το Football Manager».

Όσο για το Football Manager: «Πάντα στον υπολογιστή μου έχω το Football Manager και όποτε έχω την δυνατότητα παίζω. Ο φίλος μου, ο Έκτορ σκέφτηκε να προσπαθήσει να φτιάξει εκ νέου την σελίδα, και σκεφτήκαμε να το κάνουμε μαζί. Θέλω να γίνει πάλι ένας τόπος συγκέντρωσης, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Το πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι να πείσεις ανθρώπους να εμπλακούν και να βοηθήσουν την σελίδα. Θα την προμοτάρω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι εύκολο, είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags