Facebook Pixel Sportdog.gr | Βρήκε χρηματοδότη για το νέο της γήπεδο η Έβερτον! "Σκάνε" 200 εκατ.Ευρώ
| 2020-03-17 22:12:00

Βρήκε χρηματοδότη για το νέο της γήπεδο η Έβερτον! "Σκάνε" 200 εκατ.Ευρώ

Sportdog Team
Βρήκε χρηματοδότη για το νέο της γήπεδο η Έβερτον! "Σκάνε" 200 εκατ.Ευρώ

Θα το χτίσει επιτέλους;

Κεφάλαια για να χτίσει το νέο της γήπεδο βρίσκει η Έβερτον. Πρόκειται για χρηματοδότηση ύψους £200 εκ. για την ονοματοδοσία του νέου της γηπέδου στο Bramley-Moore Dock.

Η μητρική εταιρία USM του Αλισέρ Ουσμάνοφ βρίσκεται κοντά στη συμφωνία, που αναμένεται να έχει βάθος χρόνου 10 ετών. Τον Ιανουάριο αποκαλύφθηκε πως η USM κατέβαλλε ποσό ύψους £30 εκ. με την προοπτική να γίνει ο βασικός χορηγός του γηπέδου.

Ο Ουσμάνοφ είναι γνωστός στο αγγλικό ποδόσφαιρο καθώς κατείχε ποσοστό ιδιοκτησίας της Άρσεναλ από το 2007, πωλώντας τις μετοχές του στον Αμερικανό Σταν Κροένκε για £550 εκ. το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως η USM κατέχει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του προπονητικού κέντρου της Έβερτον «Finch Farm», με το ντιλ να εκπνέει το 2022. Το καινούργιο γήπεδο της Έβερτον αναμένεται να είναι έτοιμο τη σεζόν 2023/2024, με τους διοικούντες να σχεδιάζουν ήδη λεπτομέρειες που αφορούν τη βιωσιμότητα του γηπέδου.

Μάλιστα το επόμενο δίμηνο πρόκειται να διεξαχθεί έρευνα προς τους οπαδούς της Έβερτον, έτσι ώστε το κλαμπ να αποφασίσει για την τιμολογιακή πολιτική στους χώρους του γηπέδου αλλά και για τα πακέτα φιλοξενίας.

Το αγγλικό κλαμπ αναμένεται να προσφέρει ευρεία γκάμα τιμών στα εισιτήρια, με αυξήσεις στις πιο ακριβές θέσεις, ενώ πολλές θέσεις να μένουν στα ίδια επίπεδα τιμών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags