Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κώστας Μπαλογιάννης: Θα μπορούσε να αποτελεί από την σεζόν που διανύουμε μέλος του ρόστερ του Δικέφαλου
| 2020-03-18 09:35:00

Παρασκήνιο στον ΠΑΟΚ με πιτσιρικά - Φεύγει από τον Βόλο - Του χρόνου στην Τούμπα!

Sportdog Team
Παρασκήνιο στον ΠΑΟΚ με πιτσιρικά - Φεύγει από τον Βόλο - Του χρόνου στην Τούμπα!

Πολύ καλός παίκτης.

ΠΑΟΚ - Κώστας Μπαλογιάννης: Θα μπορούσε να αποτελεί από την σεζόν που διανύουμε μέλος του ρόστερ του Δικέφαλου.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνώριζαν ποιος είναι ο Κώστας Μπαλογιάννης και πριν πάει στον Βόλο. Αλλωστε, οι επικεφαλής της Ακαδημίας και ο Πάμπλο Γκαρσία πίστευαν ότι μπορούσε να βοηθήσει απευθείας την πρώτη ομάδα και είχε όλα τα εφόδια να σταθεί.

Το θετικό για εκείνον μέσα από την διαδικασία του δανεισμού του ήταν ότι μπόρεσε να τον «τσεκάρει» αγωνιζόμενο σε συνθήκες ανδρικού ποδοσφαίρου (και μάλιστα στην κορυφαία κατηγορία) και ο Αμπέλ Φερέιρα, όπως αναφέρει σήμερα η Metrosport.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εισηγηθεί θετικά για τον Τρικαλινό χαφ, που έχει και ένα ακόμη εφόδιο. Μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ, σ΄ αυτή την θέση άλλωστε τον είχε χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου στα φιλικά του καλοκαιριού του 2018.

Χατζηστραβός, Διαμαντής και Λύρατζης στο μικροσκόπιο

Ο Μπαλογιάννης ετοιμάζεται πλέον για την επιστροφή του και την ίδια ώρα, ο Φερέιρα τσεκάρει και άλλους νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται δανεικοί. Ο πρώτος είναι ο Απόστολος Διαμαντής, ο 20χρονος στόπερ, συμπαίκτης του Μπαλογιάννη στον Βόλο με 13 συμμετοχές και ορισμένες πολύ καλές παρουσίες (όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό), ενώ από το μικροσκόπιό του περνά και ο Λευτέρης Λύρατζής που στην θεσσαλική ομάδα έχει κάνει 21 συμμετοχές.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, την Super League 2, ο Ζήσης Χατζηστραβός που με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στα γραφεία της Τούμπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags