Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πήγε προχτές στα γραφεία του συλλόγου - Δεν το έκανε για να συζητήσει το νέο του συμβόλαιο
| 2020-03-18 10:42:00

Εφιάλτης στον Ολυμπιακό - Τρελαμένος ο Μαρτίνς - Έτρεξε στα γραφεία - Έκτακτη σύσκεψη

του Παναγιώτη Νικολάου
Εφιάλτης στον Ολυμπιακό - Τρελαμένος ο Μαρτίνς - Έτρεξε στα γραφεία - Έκτακτη σύσκεψη

Πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποιος τους... διαλύει; Τι θα κάνουν;

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πήγε προχτές στα γραφεία του συλλόγου. Προφανώς όμως, δεν το έκανε για να συζητήσει – όπως εκτιμήθηκε – το νέο του συμβόλαιο. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη άλλωστε σε καραντίνα, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει. Πόσο μάλλον να γίνει εν μέσω μιας ιστορικά ανεπανάληπτα κρίσης που επηρεάζει τα πάντα και μεταθέτει όλα τα υπόλοιπα, πέραν της υγείας, σε μελλοντικό χρόνο.

Και αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο και το αντικείμενο της επίσκεψης του Πορτογάλου τεχνικού στα γραφεία των «ερυθρόλευκων». Μια πρώτη, μίνι, συνεκτίμηση του πως θα διαμορφωθεί το καλεντάρι σε περίπτωση που επιβεβαιώνονταν τα όσα… επιβεβαιώθηκαν τελικά χτες από την ΟΥΕΦΑ, αλλά και να πάρει μια πρώτη γεύση των όσων φαίνεται πως διαμορφώνονται ως δεδομένα αναφορικά με την πιθανότητα για επανέναρξη της Super League.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα λοιπόν και με το καλύτερο δυνατό σενάριο, ο επαναληπτικός με τη Γουλβς τοποθετείται στις 30 Απριλίου και δύο εβδομάδες αργότερα είναι ο στόχος (πάντα κατά το νωρίτερο) της επανέναρξης των play-off. Στόχος των πάντων, συμπεριλαμβανομένων και της ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου και φυσικά του τελικού, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διοργανώσεις ως τα τέλη Ιουνίου. 

Για έναν προπονητή, ο οποίος δεν θα έχει τη δυνατότητα αγώνων για (τουλάχιστον) 1,5 μήνα, με τους παίκτες του να μένουν εκτός προπονήσεων (στην καλύτερη) για 20 μέρες, αυτή η προοπτική είναι… εφιαλτική! Και αυτό ακριβώς ήθελε και θέλει ο Μαρτίνς. Να συμφωνηθούν και να εξεταστούν τρόποι προκειμένου η ομάδα του,  οι παίκτες του να διατηρήσουν όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης στο διάστημα της αποχής και πως θα εμφανιστούν άπαντες αν όχι στο ίδιο επίπεδο που ήταν η ομάδα στο ξεκίνημα της κρίσης, τουλάχιστον στο κοντινότερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν... ξανάγινε - Ο Μαρινάκης παίρνει 5 εκατ. ευρώ για τον "τελειωμένο" - Το deal της χρονιάς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags