Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Ξάνθη σπάει το αήττητο του Ολυμπιακού και ο Ατρόμητος κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-18 16:58:00

Η Ξάνθη σπάει το αήττητο του Ολυμπιακού και ο Ατρόμητος κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Ξάνθη σπάει το αήττητο του Ολυμπιακού και ο Ατρόμητος κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττες που ακόμα συζητιούνται.

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα, 18 Μαρτίου, όπως δημοσιεύει σε σχετική στήλη καθημερινώς η Super League:

1979

Η Ρόδος παίζει για πρώτη φορά στην κατηγορία, αλλά κάνει αξιόλογη πορεία.

Στη δυνατή της έδρα υποδέχεται τον επίσης δυνατό, αλλά στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, και καταφέρνει να επικρατήσει με 3-1 (7’ κεφαλιά, 34’ σουτ, 90’ σουτ Κώττης – 66’ κεφαλιά Λιάκος).

Ο Μανώλης Κώττης γίνεται ο πρώτος παίκτης της Ρόδου, που πετυχαίνει χατ τρικ.

2001

Τα ντέρμπι της Πελοποννήσου έχουν τη δική τους αίγλη, όταν μάλιστα είναι και κρίσιμα βαθμολογικά, το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού η προτελευταία Καλαμάτα υποδέχεται την Παναχαϊκή, που είναι λίγο ψηλότερα στη βαθμολογία.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι οι δύο ομάδες μένουν στο 3-3 (23’ σουτ, 70’ σουτ Σοοάρες, 63’ σουτ Φρατζέσκος – 7’ κεφαλιά, 78’ σουτ Βούκτσεβιτς, 89’ σουτ Γκίτσης).

Η Καλαμάτα υποβιβάζεται εκείνη τη σεζόν χωρίς μάχη, ενώ η Παναχαϊκή επικρατεί της άλλης ομάδας της Πελοποννήσου, του Πανηλειακού, σε περιπετειώδη πλέι άουτ και παραμένει στη μεγάλη κατηγορία.

2006

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που είναι 12 βαθμούς μπροστά από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, οδεύοντας χωρίς άγχος προς τον τίτλο… Μάλιστα αυτή η διαφορά έχει δημιουργηθεί με ένα καταπληκτικό σερί 16 νικών των ερυθρόλευκων.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει 21 αγώνες που έχουν δώσει στο νέο γήπεδό τους, στα Πηγάδια. Κάποιο ρεκόρ θα σταματούσε. Και ένα γκολ του Βλάσση Καζάκη με κεφαλιά στο 56’, η Ξάνθη νικά με 1-0. Κρατά το αήττητο της έδρας της και σταματάει το ρεκόρ νικών του Ολυμπιακού στις 16.

2007

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την δεύτερη θέση, και αφού νίκησε τον Ολυμπιακό εκτός και έχασε από τον Εργοτέλη εντός, υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου σπάει την παράδοση και τον νικά για πρώτη φορά εκτός έδρας με 2-1 (69’ κεφαλιά Παπαδόπουλος – 33’ σουτ Κουτσοσπύρος, 65’ κεφαλιά Μαρσέλο Ολιβέιρα). Ο Παναθηναϊκός δεν νικά σε κανένα και από τα επόμενα τέσσερα και τερματίζει τρίτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags