Facebook Pixel Sportdog.gr | Απτόητος ο Ερντογάν! Δεν κλείνει τα γήπεδα - "Ντου" από τους Τούρκους οπαδούς
| 2020-03-18 21:10:00

Απτόητος ο Ερντογάν! Δεν κλείνει τα γήπεδα - "Ντου" από τους Τούρκους οπαδούς

Sportdog Team
Απτόητος ο Ερντογάν! Δεν κλείνει τα γήπεδα - "Ντου" από τους Τούρκους οπαδούς

Άνω κάτω ο αθλητισμός στην Τουρκία.

Μπορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εξήγγειλε μία σειρά μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Τουρκία αλλά ο αθλητισμός δεν ανήκε σε αυτά.

Τα σύνορα έκλεισαν, η λειτουργία των σχολείων ανεστάλη, ωστόσο, στο διάγγελμά του ο Τούρκος πρόεδρος δεν έκανε ούτε μία αναφορά για τη διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Έτσι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτές θα συνεχιστούν κανονικά και θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, εκτός εάν οι ομοσπονδίες πάρουν τις δικές τους αποφάσεις…

Πάντως στην Τουρκία ήδη υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια. Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη απομακρύνθηκε από την Τραμπζονσπόρ ο Όμπι Μίκελ, επειδή αρνήθηκε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Μπασάκσεχιρ.

"Ντου" από οπαδούς

Την ίδια ώρα το Κίνημα Φιλάθλων της γειτονικής χώρας να περνά στην… αντεπίθεση! Συγκεκριμένα, έστειλε εξώδικο στην ποδοσφαιρική λίγκα της Τουρκίας, απαιτώντας να προχωρήσει στη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς βάζει σε κίνδυνο την υγεία όλων των εμπλεκομένων!

«Το Κίνημα Φιλάθλων έστειλε εξώδικο κατά της απόφασης για τη συνέχιση των αγώνων, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η υγεία των φιλάθλων, των αθλητών και των υπολοίπων», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags