Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Σκοπεύει να αγοράσει κι άλλη ομάδα;
| 2020-03-19 12:00:00

Βόμβα Μαρινάκη! Τι θα αγοράσει μόλις περάσει η πανδημία - Τρομερή κίνηση, γίνεται παντοδύναμος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα Μαρινάκη! Τι θα αγοράσει μόλις περάσει η πανδημία - Τρομερή κίνηση, γίνεται παντοδύναμος!

 Ταράζει τα νερά στην αγορά. Ποιο είναι το σχέδιό του;

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Τον καπνό τον… ανέδειξε χτεσινοβραδινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, Le 10 Sport, η οποία ανέφερε ενδιαφέρον και πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά της Τρουά, ομάδας της Ligue 2 (στην 5η θέση τη δεδομένη στιγμή με ελπίδες ανόδου στο σαμπιονά).

Πρόταση που τοποθετούσε στα 12 εκατ. ευρώ, κάνοντας λόγο – μεταξύ άλλων – για συνάντηση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με τον ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου, Ντανιέλ Μασονί, στις αρχές Μαρτίου (πριν δηλαδή το ξέσπασμα της πανδημίας), στο Λονδίνο, όπου και υποβλήθηκε η πρόταση εξαγοράς της Τρουά.

Ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης και όπως αναφέρεται και στο εν λόγω δημοσίευμα, ένα κινεζικό γκρουπ επενδυτών (που ενδιαφέρεται και για την αγορά της Τουλούζ) είχε δείξει ενδιαφέρον, τα πάντα όμως – και φυσικά και το φημολογούμενο του Ολυμπιακού – σταμάτησαν λόγω της πανδημίας.

Τον εν λόγω καπνό φρόντισαν με κάθε… κατηγορηματικότητα να διαψεύσουν άμεσα οι «ερυθρόλευκοι», επισημαίνοντας πως το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και στα άμεσα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μισή αλήθεια. Για το αν ισχύουν οι επαφές με την Τρουά, αυτό είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο Ελληνας επιχειρηματίας και ο στενός κύκλος των συνεργατών του.

Για το ότι ενδιαφέρεται να επεκτείνει το ποδοσφαιρικό επιχειρηματικό του φάκελο και στη Γαλλία, τσεκάροντας και ελέγχοντας διάφορες περιπτώσεις ομάδων, είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Μετά το (επιτυχημένο ως τώρα) παράδειγμα της Νότιγχαμ Φόρεστ, μια ακόμη ομάδα επιρροής Μαρινάκη σε πρωτάθλημα που μεγιστοποιεί (πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα) αξίες ποδοσφαιριστών, χωρίς – παράλληλα – να απαιτεί… τρελό κόστος και επένδυση αποτελεί φιλοδοξία (αν όχι στόχο…) του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού. Και αυτό είναι – ανεξαρτήτως αν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο περί Τρουά – που θα πρέπει να κρατήσουμε όταν με το καλό περάσει η πανδημία…\

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Από τον Ολυμπιακό... στον Άρη - Νέα μεταγραφάρα Καρυπίδη - "Χτυπάει" στα ίσια τους Big-4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags