Facebook Pixel Γιουβέντους: Ο Ιγκουαΐν το "έσκασε" από την Ιταλία λόγω κορωνοϊού
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-19 19:04:00

Απίστευτο: Σούπερ σταρ της Γιουβέντους το "έσκασε" από την Ιταλία λόγω κορωνοϊού!

Sportdog Team
Απίστευτο: Σούπερ σταρ της Γιουβέντους το "έσκασε" από την Ιταλία λόγω κορωνοϊού!

Αδιανόητο τι έκανε για να... δραπετεύσει!

"Βράζουν" στην Ιταλία με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος  φέρεται να  ττο "έσκασε" από τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού!

Σε μία κίνηση πανικού, ο επιθετικός της Γιουβέντους δραπέτευσε από το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα και έφτασε μέχρι το αεροδρόμιο, θέλοντας να πάρει το αεροπλάνο για να μεταβεί στην Αργεντινή και να βρεθεί δίπλα στην άρρωστη μητέρα του.

Ωστόσο, οι αρχές τον σταμάτησαν, αφού οι πτήσεις από και προς την Ιταλία έχουν απαγορευτεί. Ο Ιγκουαΐν είχε μαζί του τα τεστ για τον κορωνοϊό, τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ μαζί του βρίσκονταν οι μάνατζέρ για να διαβεβαιώσουν οτι τα αποτελέσματα είναι αληθινά.

Ο Ιγκουαΐν είχε ναυλώσει ιδιωτικό τζετ, μετέβη στην Γαλλία και στη συνέχεια στην Ισπανία, απ΄ όπου θα πετάξει με προορισμό την Αργεντινή.

Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους βρίσκεται σε καραντίνα, αφού νοσούν από τον κορωνοϊό δύο παίκτες της, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι και ο Μπλεζ Ματουντί.

Πάντως, ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση, καθώς αναφέρει ότι ο Ιγκουαΐν είχε άδεια από τη Γιουβέντους να φύγει, αφού κρίθηκε σκόπιμο να μην παραμείνει άλλο σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags