Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτος Κλωναρίδης! Τον "αρπάζει" ξανά μεγάλη ελληνική ομάδα - "Άφωνοι" ΑΕΚ, Παναθηναϊκός!
| 2020-03-19 22:40:00

Απίστευτος Κλωναρίδης! Τον "αρπάζει" ξανά μεγάλη ελληνική ομάδα - "Άφωνοι" ΑΕΚ, Παναθηναϊκός!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Κλωναρίδης! Τον "αρπάζει" ξανά μεγάλη ελληνική ομάδα - "Άφωνοι" ΑΕΚ, Παναθηναϊκός!

"Δώρο" Καρέρα. Είναι πόθος του προέδρου. Πώς τους τρελαίνει έτσι;

Η παρουσία του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην ΑΕΚ χαρακτηρίζεται από αστάθεια και μπορεί ο βραχύχωμος εξτρέμ να ανέβασε κάπως την απόδοσή του με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ομάδας, αλλά δεν μπορεί να βρει "μόνιμη" θέση στην ενδεκάδα.

Για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού ακούγεται πως απασχολεί τον Άρη ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Πράγματι, οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως ο "Κλώνα" είναι ένας παίκτης που αρέσει στους Θεσσαλονικείς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κλωναρίδη "παίζει" στα ρεπορτάζ του Άρη, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον περασμένη Ιανουάριο, με τον παίκτη να παραμένει τελικά στην ΑΕΚ.

Πάντως, ακόμα κι αν η φήμη περί ενδιαφέροντος για τον άσο της Ένωσης από την πλευρά των Θεσσαλονικιών είναι αληθής, το timing δεν βοηθά για να προδικάσουμε το ο,τιδήποτε.

Η επ' αόριστον διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω κορωνοϊού δημιουργεί ερωτηματικά για το αν και πότε θα ολοκληρωθεί η σεζόν, συνεπώς δυσχεραίνει τον μεταγραφικό προγραμματισμό.

Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, αλλά ειδικότερα στον Άρη υπάρχει και το πρόβλημα της απαγόρευσης μεταγραφών λόγω οφειλών της προηγούμενης διοίκησης σε παίκτες.

Για να μπορέσουν οι Κίτρινοι να σχεδιάσουν τη νέα σεζόν και να ξεκινήσουν συζητήσεις σε μια ικανοποιητική βάση με τον Κλωναρίδη ή οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή θα πρέπει πρώτα να ανακληθεί το ban των μεταγραφών από τη FIFA και να διευθετηθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Από τον Ολυμπιακό... στον Άρη - Νέα μεταγραφάρα Καρυπίδη - "Χτυπάει" στα ίσια τους Big-4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags