Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίθανο σενάριο: Παίρνει αυτόν και δίνει Μπουζούκη - Τράμπα με κορυφαία ομάδα ο ΠΑΟ;
| 2020-03-20 22:37:00

Απίθανο σενάριο: Παίρνει αυτόν και δίνει Μπουζούκη - Τράμπα με κορυφαία ομάδα ο ΠΑΟ;

του Νίκου Στεργίου
Απίθανο σενάριο: Παίρνει αυτόν και δίνει Μπουζούκη - Τράμπα με κορυφαία ομάδα ο ΠΑΟ;

Παίζει... β' εθνική! Τι σχέση έχουν Βλαχοδήμος, Σάμαρης;

Η Μπενφίκα είναι ένας σύλλογος που αρέσκεται όχι μόνο να ψωνίζει από Ελλάδα, αλλά γενικότερα έχει επαφές με τις ΠΑΕ της χώρας μας, με αποτέλεσμα το όνομα της πορτογαλικής ομάδας να μην απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τα ρεπορτάζ σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Πρόσφατα, οι Πορτογάλοι συνέδεσαν τον Παναθηναϊκό με τους "αετούς" της Λισάβονας, αναφέροντας πως οι Πράσινοι ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Ίλια Βούκοτιτς.

Ο Μαυροβούνιος κεντρικός μέσος αγωνίζεται στη β' ομάδα της Μπενφίκα και δεν έχει καταγράψει ακόμα κάποια επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Παρ' όλα αυτά, η Μπενφίκα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει έτσι απλά να φύγει δίχως αντάλλαγμα,  ακόμα κι αν πρόκειται για δανεισμό.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η ομάδα των Βλαχοδήμου και Σάμαρη θα συναινούσε στη μετακόμιση του Βούκοτιτς στον Παναθηναϊκό μόνο σε περίπτωση που ο Μαυροβούνιος αποτελούσε αντάλλαγμα για κάποιον παίκτη του Τριφυλλιού, ο οποίος με τη σειρά της θα πραγματοποιούσε το αντίστροφο δρομολόγιο.

Ακούγεται κάπως αόριστο, αλλά επί της ουσίας η Μπενφίκα σκοπεύει με αυτό τον τρόπο να ανοίξει και πάλι την κουβέντα για τον Γιάννη Μπουζούκη!

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως οι πρωταθλητές Πορτογαλίας είχαν ενδιαφερθεί έντονα για τον Έλληνα άσο, την περίοδο που δεν είχε ακόμα ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που στη Μπενφίκα αρέσει ακόμα η περίπτωση του  νεαρού μέσου, θα επιδιώξουν  να πιέσουν χρησιμοποιώντας ως "όπλο" τον Βούκοτιτς και επιδιώκοντας την "ανταλλαγή".

Από το Τριφύλλι δεν επιβεβαιώνεται ότι το ενδιαφέρον για τον 21χρονο Μαυροβούνιο υφίσταται, θα έχει ωστόσο ενδιαφέρον η υπόθεση εάν η Μπενφίκα αποφασίσει να κινηθεί και πάλι για τον Μπουζούκη το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Δίνει Ινσούα και παίρνει... Βαρέλα ο Παναθηναϊκός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags